INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Platini critică transferurile record ale celor de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat joi că fotbalul nu are mult de câştigat din transferurile foarte scumpe, referindu-se la ultimele două lovituri date de Real Madrid în această vară, Kaka şi Cristiano Ronaldo, informează AFP.

"Înlănţuirea aproape zilnică a transferurilor mirobolante în momentul în care fotbalul european trece prin probleme financiare, mă face să-mi pun întrebări în privinţa fair-play-ului financiar şi al echilibrului competiţiei", a spus Platini.

Oficialul UEFA a precizat că forul european lucrează împreună cu formaţiile să realizeze reguli pentru o mai bună transparenţă în privinţa situaţiei financiare, aceasta fiind una dintre priorităţile UEFA.

Formaţia Real Madrid a anunţat joi că a făcut o ofertă de aproximativ 94 de milioane de euro pentru portughezul Cristiano Ronaldo de la Manchester United, după ce acum câteva zile l-a cumpărat pe Kaka. Gruparea spaniolă este interesată şi de achiziţionarea francezului Franck Ribery.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
 •  12 Iunie 2009, 21:33

Daca si presedintele Barcelonei se intreaba de unde are Realul banii, inseamna ca este o problema. Mai ales ca Florentino Perez nu este, in nici un caz, mai bogat decit Berlusconi! Om trai si om vedea!

cristi1902
cristi1902  •  12 Iunie 2009, 09:17

platini e un idi0t, care n-a facut nimic de cand e presedinte. acum se gandeste ca aceste sume nu fac bine, sau nu-i convine ca toti jucatorii ajung la aceiasi echipa. cand manchester city oferea pe kaka 80mil, pe messi 150mil sau pe casillas 130mil euro, nu mai era asa atent la sumele vehiculate; sau faptul ca robinho a plecat pt 42mil de la real, nu i-a sarit in ochi. daca il deranja putea sa faca ceva de atunci sa limiteze sumele de transfer.

 •  11 Iunie 2009, 22:42

sunt deacord cu Platini,va ganditi ce se va intampla daca Madridul nu castiga nimic la anul,va fi sfarsitul raelului si a lui perez Marian,Barcelona (Visac Barça)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează