INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Portughezul Abel Xavier s-a retras din activitate şi s-a convertit la islamism

Abel Xavier, Xavier
Abel Xavier, Xavier

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2009 00:00

Fostul jucător al lui Liverpool şi Everton, fundaşul portughez Abel Xavier, a decis să nu mai joace fotbal şi să se convertească la islamism, iar noul său nume va fi Faisal Xavier, potrivit Daily Mail.

Fostul fotbalist a afirmat că vrea să se implice în mai multe proiecte umanitare în perioada următoare. "Este o despărţire emoţionantă pentru mine şi sper ca următoarea parte a vieţii mele să fie una satisfăcătoare. În momentele de durere m-am liniştit cu ajutorul islamismului. Este o religie care promovează pacea, egalitatea, libertatea şi speranţa. Acestea sunt lucrurile prin care mă identific", a spus acesta.

Xavier, în vârstă de 37 de ani, a evoluat ultima dată la formaţia Los Angeles Galaxy. El a mai jucat şi la echipe precum Benfica, Real Oviedo, Everton, Liverpool sau Galatasaray.

Sursă: NewsIn

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (11)
 •  24 Decembrie 2009, 12:04

Acuma o sa bage si asta bani in planuirea unor atacuri cu bomba !!!

 •  23 Decembrie 2009, 23:08

Asta si-a dat un autogol de poveste intr-o partida cruciala pt Portugalia. Daca nu ma insel reusise chiar sa si marcheze inainte de isprava.

 •  23 Decembrie 2009, 22:40

Corect, Bogdan, Islamismul se refera la miscarea politica islamica, religia se numeste islam, asa cum bine ai notat! Dar cate astfel de "perle" nu gasim in ziarele sportive. Sa fim totusi indulgenti cu ei atata timp cat ziarul este unul sportiv!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează