INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Prandelli i-a criticat pe Mutu şi Gilardino după înfrîngerea cu Torino

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a fost foarte dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi în meciul pierdut cu Torino din Cupa Italiei (scor 0-1). Prandelli a spus că îl interesa foarte mult această competiţie şi îi pare rău că echipa sa a fost eliminată atît de devreme.

"În prima jumătate de oră am făcut o greşeală care ne-a costat foarte mult. După acel gol ne-a fost foarte greu să mai combinăm. Am încercat cu mai mulţi atacanţi dar nu ne-a ieşit nimic" a spus Prandelli presei din Peninsulă.

Adrian Mutu şi Alberto Gilardino au fost oamenii care Prandelli i-a aruncat în atac încă din primul minut, dar acestora nu le-a ieşit nimic.

"Am avut absenţe importante, ca Pazzini sau Osvaldo, am fi avut nevoie de ei. Mutu şi Gilardino au ajuns la al patrulea meci consecutiv în care intră ca titular şi s-a văzut în evoluţia lor că au fost obosiţi".

Prandelli a continuat cu criticile la adresa jucătorilor săi: "Pe lîngă faptul că am fost eliminaţi, sunt dezamăgit că nu am reuşit să păstrăm forma bună, să continuăm parcursul bun. Mi-e frică de asemenea că această înfrîngere să nu-i afecteze pe jucătorii mei".

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (2)
 •  06 Martie 2009, 14:31

1.Titlu absolut irelevant pentru corpul stirii. 2. Adrian Mutu si Alberto Gilardino au fost oamenii care. Redactor incult, editor aiurit, gsp.ro deficit de imagine. La mai mare!

 •  18 Decembrie 2008, 21:30

astea sunt critici? cat cautati sa bagati titluri imbarligatoare, dar de fapt omul nu a zis nici o critica...doar ca se simte oboseala

Vezi toate comentariile (2)
Comentează