INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

VIDEO Brazilia e ca și calificată la CM 2022! Neymar și Raphinha, show cu Uruguay + Cu Messi integralist, Argentina a tremurat cu Peru

Neymar, în duel cu Lucas Torreira în Brazilia - Uruguay // foto: Guliver/gettyimages
Neymar, în duel cu Lucas Torreira în Brazilia - Uruguay // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 08:55 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 09:33

Brazilia a făcut instrucție cu Uruguay în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2022. Selecao a învins cu 4-1. Tot în această dimineață, Argentina a trecut la limită de Peru, 1-0.

Brazilia defilează în preliminariile sud-americane pentru turneul final din Qatar. Ultima victimă a Selecao este Uruguay, învinsă în această dimineață cu 4-1 la Manaus.

Brazilia, victorie categorică cu Uruguay în preliminariile pentru Cupa Mondială 

Neymar a deschis scorul rapid, încă din minutul 10, după ce a reușit să-l dribleze și pe portarul advers, Muslera. Raphinha a făcut 2-0 în minutul 18, îndeplinind o simplă formalitate, din fața porții, după ce Muslera a respins defectuos un șut al lui Neymar.

Același Raphinha a făcut 3-0 în minutul 58. Atacantul lui Leeds a șutat în forță, cu piciorul stâng, la colțul lung. Bară-gol. Luis Suarez a redus din diferență în minutul 77, reușind să puncteze din lovitură liberă, dar scorul final a fost stabilit de Gabriel Barbosa. În 83, Gabigol a înscris cu capul din centrarea lui Neymar.

Cu cele 3 puncte obținute în fața uruguayenilor, Brazilia ajunge la un total de 31 după doar 11 meciuri disputate și este lider detașat în preliminarii. Uruguay, în schimb, ocupă locul 5, primul sub cele care asigură calificarea directă la Mondial. Pe 4 este Columbia, la egalitate de puncte cu Uruguay (16), dar cu un golaveraj mai bun.

Argentina, succes la limită cu Peru 

Tot în această dimineață, Argentina a învins-o pe Peru pe teren propriu, scor 1-0. Lautaro Martinez a înscris singurul gol al meciului de la Buenos Aires. În minutul 43, vârful lui Inter a reluat în forță, cu capul, centrarea lui Molina.

Oaspeții au avut o șansă uriașă de a egala, dar Yoshimar Yotun a lovit bara transversală în minutul 65, de la punctul cu var. Cu 3 șuturi pe poartă, Peru a fost periculoasă, dar nu a putut înscrie în poarta apărată de Emiliano Martinez.

Argentina ajunge la 25 de puncte, fiind pe 2 în preliminarii, în vreme ce Peru este penultima, locul 9, cu doar 11 puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Două cluburi tari pe urmele lui Andrei Rațiu, fundașul promovat de Rădoi la „națională” » Anunțul făcut de Marca

Debutul lui Sergio Ramos se amână din nou » Anunțul făcut de PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gago747
gago747  •  15 Octombrie 2021, 10:25

Iată o confederație continentală fericită. Practic, jumătate din echipe (5 din 9) se duc la Mondiale. Propun ca și Europa să pățească la fel, să trimitem 27-28 de echipe la Mondiale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează