INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Liverpool, condusă cu 2-0 de echipa fostului jucător de la CFR după 30 de minute! Incredibil cât s-a terminat

Liverpool a revenit în confruntarea cu Brighton de la 0-2, scor consemnat după 18 minute, a revenit și conducea cu 3-2 în repriza secundă, dar confruntarea din etapa #9 din Premier League s-a încheiat până la urmă la egalitate, 3-3. +11   FOTO
Liverpool a revenit în confruntarea cu Brighton de la 0-2, scor consemnat după 18 minute, a revenit și conducea cu 3-2 în repriza secundă, dar confruntarea din etapa #9 din Premier League s-a încheiat până la urmă la egalitate, 3-3.

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 18:53 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 08:57

Liverpool a revenit în confruntarea cu Brighton de la 0-2, scor consemnat după 18 minute, a răsturnat tabela și conducea cu 3-2 în repriza secundă, dar confruntarea din etapa #9 din Premier League s-a încheiat până la urmă la egalitate, 3-3.

La debut pe banca lui Brighton, De Zerbi, jucător la CFR în perioada 2010-2012, a avut parte de un start excelent de meci. În final, a obținut un punct pe Anfield.

Scandal rasist la Paris! O banană i-a aterizat la picioare lui Richarlison la meciul Braziliei!
BRAZILIA
Scandal rasist la Paris! O banană i-a aterizat la picioare lui Richarlison la meciul Braziliei!

Liverpool a revenit de la 0-2 cu Brighton, dar n-a câștigat

Trossard a deschis scorul după ce l-a ridiculizat pe Arnold și a finalizat violent, la colțul lung ('4). Apoi, belgianul a reușit „dubla” cu un șut rapid, de lângă Virgil van Dijk, pe direcția lui Alisson, brazilianul având și el o parte de vină la acest gol ('17). Tot Trent Alexander-Arnold pierduse mingea. 

„Cormoranii” au izbutit să reducă din ecart înainte de pauză. Firmino a urmărit un balon bâlbâit de Salah și a scuturat plasa lui Brighton din apropiere ('33). 

A venit rândul lui „Bobby” să realizeze „dubla”, atingeri superbe în careu și execuție de mare clasă. Sanchez, prins pe picior greșit ('54). În fine, Liverpool a trecut în avantaj grație autogolului semnat de Webster în minutul 63.

Când nimeni nu se mai aștepta, Brighton a marcat iar. Van Dijk și Welbeck n-au ajuns la mingea cu care același Trossard a scris 3-3 ('84).

21.04.2009este data la care un jucător a marcat ultima dată de 3 ori pe Anfield în Premier League. Perfomanța îi aparținea lui Arshavin într-un Liverpool - Arsenal 4-4 de poveste. Înaintea lui a mai fost doar Peter Ndlovu, de la Coventry, în martie 1995

+7 FOTO

Clasamentul actualizat din Premier League

Programul + rezultatele rundei #9 din Premier League

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Condiția pusă de Messi pentru revenirea la Barcelona: vrea o legendă out de la echipă
BARCELONA
Condiția pusă de Messi pentru revenirea la Barcelona: vrea o legendă out de la echipă
Spaniolii dezvăluie planul de transferuri al lui Real Madrid » Țintele? Două vedete de la Manchester City
REAL MADRID
Spaniolii dezvăluie planul de transferuri al lui Real Madrid » Țintele? Două vedete de la Manchester City

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sadikul
sadikul  •  01 Octombrie 2022, 19:53

Cel mai mult mi-a placut de cel care a comentat meciul !!! Angheluta cel mai mare ''comentator antrenor ''din istoria lumii !!! El ii invata pe Salah si Firmino cum sa stea in teren ........... BAI FRATILOR FACETI CEVA CU OMUL ASTA CA ESTE DUS CU CAPUL !!! ASTA NU COMENTEAZA MECIUL IL BARFESTE !!!!!!!!!!! AM AJUNS SA TIN TELEVIZORUL PE MUTE SA NU -L MAI ASCULT PE OMUL ASTA !!!!!!!

rocky5
rocky5  •  01 Octombrie 2022, 19:08

Corect este "condusă cu 2-0"! Cu cine ați făcut gramatica la școală, cu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează