INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVERPOOL - WEST HAM 3-2 // VIDEO+FOTO Sezonul miraculos al „cormoranilor” continuă! Salah și Mane au întors rezultatul pe Anfield

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 22:51

Liverpool a câștigat meciul cu West Ham, scor 3-2, și continuă seria incredibilă în Premier League. Formația lui Jurgen Klopp are 26 de victorii și un egal după 27 de meciuri!

Liverpool venea după 5 victorii consecutive fără gol primit pe teren propriu în Premier League, iar Klopp avea toate motivele să creadă că seria va merge mai departe. 

Georginio Wijnaldum a deschis scorul în minutul 9, cu o lovitură de cap. Centrarea i-a aparținut lui Alexander-Arnold. Francezul Issa Diop a replicat însă rapid, după doar 3 minute, cu un procedeu asemănător. Pablo Fornals, mijlocașul adus în vară de la Villarreal, a făcut 2-1, iar fanii lui Arsenal jubilau: recordul de invinciblitate din sezonul 2003/2004 rămânea unic cel puțin încă un an. 

Liverpool, „ajutată” de Fabianski

„Cormoranii” s-au aruncat în ofensivă, au ratat șanse uriașe și au reușit egalarea în minutul 68, la o acțiune care părea terminată. Mohamed Salah a primit o pasă ideală de la Robertson, dar a ratat execuția din interiorul careului. Șutul, unul lipsit de tărie, dar mingea a fost scăpat de Fabianski în poartă.

Liverpool a continuat să pună presiune și a obținut victoria. În minutul 81, Sadio Mane a trimis mingea în poarta lăsată goală de același neinspirat Fabianki. Senegalezul a mai trimis o dată mingea în plasă, din pasa aceluiași Trent Alexander-Arnold, dar sistemul VAR a semnalat o poziție în afara jocului.

+7 FOTO

Clasament Premier League

Vezi și: 

El Clasico, Real Madrid - Barcelona // VIDEO Ce prostie a făcut Rodrygo! Motivul din cauza căruia va fi suspendat cu Barca

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
spion_kop
spion_kop  •  25 Februarie 2020, 12:56

camerunezul Sadio Mane??? vai de capul vostru de ziaristi...

chinese_democracy
chinese_democracy  •  25 Februarie 2020, 10:43
Postat de magic4ever pe 25 Februarie 2020, 10:23

nu ai cum sa primesti un asemenea gol ca la amatori...portarul ala nu ar trebui sa mai apere tot sezonul...

Nu prea au pe cine pune in poarta ...

magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2020, 10:23
Postat de chinese_democracy pe 25 Februarie 2020, 09:05

Fabianski i-a scos din cateva situatii nasoale rau inainte sa o comita la golul lui Mo ... Dar probabil ai vazut alt meci...

nu ai cum sa primesti un asemenea gol ca la amatori...portarul ala nu ar trebui sa mai apere tot sezonul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează