Premieră în Qatar » Camerele de luat vederi vor avea acces în vestiarele vedetelor la Mondiale

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 16:12 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 12:18

Turneul final de la sfârșitul anului propune o serie de noutăți. Dincolo de ofsaidul semiautomat, FIFA a anunțat că telespectatorii vor putea urmări imagini dinaintea partidelor, fie live, fie înregistrate, după modelul introdus de mai mulți ani în Serie A și LaLiga.

Televiziunea va intra în miezul partidelor și va surprinde atmosfera din vestiare înaintea fluierului de start. Telespectatorii vor putea vedea cum se pregătesc și cum trăiesc jucătorii minutele premergătoare întâlnirilor de la CM 2022. Camerele de luat vederi vor transmite imagini fie în direct, sau înregistrate, cu vedetele turneului final din Qatar primind ultimele sfaturi de la antrenori, o premieră la competițiile FIFA!

Nu e singura noutate pregătită de organizatori. Toate conferințele de presă din ajunul meciurilor vor avea loc în același loc, respectiv la Qatar National Convention Center, și nu vor mai fi răspândite în funcței de cantonamentele echipelor participante.

Și o alta privește un detaliu logistic. În dorința de a proteja terenurile de joc, s-a eliminat inspecția lor de către jucători cu o zi înaintea disputării partidelor și, de asemenea, nu se vor mai face nici antrenamentele decât la bazele de pregătire ale fiecărei naționale. Doar în ziua meciurilor va fi permisă luarea de contact cu stadioanele gazdă.

Pregătirile pentru Campionatul Mondial din Qatar, 2022

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona a cedat un fotbalist la Tottenham: „Vreau să fiu cel mai bun jucător și să câștigăm trofee!”

Bayern supralicitează pentru De Ligt: 90 de milioane cu tot cu bonusuri! » Ce salariu va avea fundașul batav

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează