INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

"Asta e ținta!" » Presa din Franța aruncă "bomba": destinație nebănuită pentru Zinedine Zidane

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2018 11:27

După ce a renunțat la Real, francezul Zinedine Zidane vrea să devină managerul ”diavolilor” în 2019, sperând ca Jose Mourinho să părăsească Manchester înainte de sfârșitul contractului. 

Doi ani și jumătate. Doar atât a fost Zinedine Zidane antrenorul lui Real Madrid. Însă cât de intens a fost totul pe "Bernabeu". Și ce performanțe a avut. Cel mai important, a câștigat Liga Campionilor trei sezoane la rând.

După ce a anunțat despărțirea de clubul blanco, a fost atras inițial de naționala Franței. Acolo e drum blocat. Didier Deschamps, fostul său coleg, a cucerit titlul mondial și va rămâne selecționer aproape sigur și la CM 2022.

L'Équipe a aflat unde visează Zizou să ajungă, la 46 de ani. "Privește spre Premier League. Ținta e Man. United". Manchester, cel mai bogat club al lumii fotbalului, unde ar fi putut juca și el cândva.

"Dați-mi zece manechine din lemn și pe Zidane și câștig Champions League", spunea Sir Alex Ferguson. În 1999, managerul "diavolilor" a încercat să-l transfere de la Juventus. N-a reușit, ZZ semnând doi ani mai târziu pentru Real.

Zidane așteaptă șansa de a antrena pe "Old Trafford". Cel mai probabil, în 2019. Dar, pentru ca visul lui să se împlinească, Mourinho trebuie să-și dea demisia. Are contract încă două sezoane.

9 trofee
a cucerit Zinedine Zidane la Real în doi ani și jumătate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  16 August 2018, 10:31

Zidane cred ca revine la Real Madrid sezonul urmator....actualul antrenor este foarte slab

andrei.33
andrei.33  •  15 August 2018, 16:16

Articol inutil.

rocky2
rocky2  •  15 August 2018, 14:54

Mai degraba ar putea ajunge la Juve decat la United!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează