INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Presa franceză: PSG îşi va alege următorul antrenor dintre Lucescu şi Hiddink

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 18:11

Deşi echipa din capitala Franţei se află în fruntea clasamentului din Ligue 1, şefii arabi ai lui PSG sînt hotărîţi să-l schimbe pe tehnicianul Antoine Kombouare.

Presa din Hexagon susţine că acesta va fi înlocuit chiar astăzi, dacă nu se impune în meciul de pe teren propriu cu Nancy, echipa de pe locul 18 din primul eşalon.

Ziariştii francezi susţin că prinţii arabi de la PSG au două nume pe lista înlocuitorilor lui Kambuare, unul dintre aceştia fiind românul Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtior Doneţk. Celălalt este Guus Hiddink, olandezul rămas fără contract după ce a fost demis de la conducerea naţionalei Turciei.

Lucescu a mai avut o oferta din Franţa în urmă cu doi ani şi jumătate, cînd i s-a propus să preia frîiele lui Olympique Marseille, însă a refuzat.

Mircea Lucescu antrenează pe Şahtior din 2003, perioadă în care a cîştigat de patru ori titlul în Ucraina, 3 supercupe, două Cupe şi un trofeu al Cupei UEFA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
vokodlok
vokodlok  •  21 Noiembrie 2011, 04:27

de la gigi stiti nu ??? ca el e singura voastra sursa.....sclavilor

vallym
vallym  •  20 Noiembrie 2011, 23:45

eu zic sa il ia pe varzanel, sa faca performante ca la nationala:)) in ceea ce priveste pe nea mircea, eu zic ca nu vine...sigurrrrrrr

krystyan001
krystyan001  •  20 Noiembrie 2011, 22:14
Postat de neko00 pe 20 Noiembrie 2011, 18:27

deci clar, Guus Hiddink.

E SI MAI CLAR, ESTI FRAIER, E UN ZVON FALS, DECI ESTI CA SI ECHIPA TA DE CLUB ZERO

Vezi toate comentariile (13)
Comentează