INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Președintele lui Real Madrid recunoaște: "Îl vrem pe Neymar" » Cum e ademenit brazilianul lângă Ronaldo

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 10:11

În ultima vreme, presa spaniolă a tot scris despre interesul lui Real Madrid pentru Neymar, însă până acum niciun oficial nu a vorbit despre acest subiect.

Totuși, Florentino Perez, președintele "galacticilor", nu se ascunde și spune clar că-l dorește pe brazilianul lui PSG în vârstă de 25 de ani.

”Toată lumea ştie că îl vreau pe Neymar, deci nu mai este absolut niciun secret. Este un jucător formidabil de care îmi place tare mult. Dacă vrea cu adevărat să câştige Balonul de Aur, atunci Neymar trebuie să vină la Real Madrid, a spus Florentino Perez într-o intervenție telefonică la "El Larguero".

Neymar a ajuns la PSG în vară de la Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro. Brazilianul a bifat 9 goluri în 12 meciuri în Ligue 1 pentru francezi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează