INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA

Preşedintele Valenciei a demisionat. Vor fi vînduţi Villa şi Silva?

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2009 00:00

Preşedintele formaţiei spaniole Valencia, Vicente Soriano, a demisionat joi seară din funcţie din cauza problemelor financiare ale clubului, care s-ar putea despărţi de atacantul David Villa şi mijlocaşul David Silva, relatează Reuters.

Soriano a încercat să vândă terenul pe care se află stadionul Mestalla pentru a obţine bani pentru construcţia noii arene, dar formaţia nu a reuşit să achite la timp salariile jucătorilor şi sumele pentru compania care construieşte stadionul. Datoriile Valenciei au ajuns la 450 de milioane de euro.

"Aşa cum ştie toată lumea din momentul în care am preluat preşedinţia, din luna iulie a anului trecut, am avut de luptat cu situaţia economică a clubului. Există mai multe negocieri în derulare, dar nu am reuşit să închei contractele, aşa că este logic să plec. Am reuşit să-i păstrez pe Villa şi Silva un an şi sunt sigur că dacă ar fi vânduţi de succesorii mei, ar obţine mai mulţi bani decât acum 12 luni", a spus Soriano în cadrul unei conferinţe de presă.

Valencia a terminat sezonul pe locul 6 şi s-a calificat în Liga Europa, dar clubul a primit mai multe oferte de transfer pentru internaţionalii Villa, Silva, Raul Albiol şi Juan Mata.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  05 Iunie 2009, 13:47

sa mearga in premier league ca la liga si serie A is in decadere....

suk_89
suk_89  •  05 Iunie 2009, 12:46

am inteles k silva deja este in negocieri cu real madrid, cat despre villa as vrea sa vina la barcelona in locul lui eto in cazul k acesta v-a parasi p barca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează