INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Primul clinci cu Ronaldo? Zidane, declarație tranșantă: "Așa vom face!"

Zidane, foto: reuters
Zidane, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 16:23

Noul antrenor al Realului, Zinedine Zidane, a dat indicii despre echipa de start pe care o va folosi în meciul cu Deportivo, dar a făcut clar faptul că mizează pe travaliul tuturor jucătorilor în apărare: "Bale, Benzema și Cristiano vor juca în fața, dar și ne vom apăra cu toată echipa!”.

Declarația lui Zidane ar putea agita apele la Real, acolo unde Ronaldo încearcă în continuare să domine vestiarul. Este cunoscut faptul că portughezul nu preferă o echipă compactă, axată și pe defensivă.

Zinedine Zidane debuteză pe banca „galacticilor”, sîmbătă, de la 21 30, pe Santiago Bernabeu. Francezul în vîrstă de 43 de ani a vorbit despre cîțiva jucători importanți ai albilor.

"Am vorbit cu Isco și Bale. Trebuie să-i prețuiești și să le dai încredere. Am încredere totală în jucătorii mei. Grupul e cel mai important, dar în lot sînt 25 de jucători, nu pot juca toți", a spus fostul „cocoș galic” pentru cotidianul spaniol AS.

Zidane a mai spus că jucătorii vor să schimbe unele lucruri: „ Nu m-a surprins nimic. Sînt fericit că jucătorii sunt concentrați și vor să schimbe unele lucruri. Antrenamentele au arătat asta.”

După retragerea din fotbal în 2006, Zidane a rămas consilier la Real. El a mai fost secund în mandatatul lui Ancelotti, după care a antrenat  echipa a doua.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează