INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Primul tun dat de United! 109 milioane de euro pentru cea mai tare lovitură a verii. Mourinho, prezent la negocieri

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 15:55

Daily Express anunță că Manchester United și Napoli au ajuns la un consens în ceea ce privește transferul lui Gonzalo Higuain.

Englezii plătesc 85 de milioane de lire (109 milioane de euro), iar fotbalistul va lua 10 milioane de euro pe sezon. Acesta ar urma să semneze un contract pe 5 ani și va deveni cel mai scump transfer din istorie.

Sursa citată anunță că acest transfer a fost negociat cu impresarul jucătorului, care este chiar fratele lui Higuain, Nicolas.

La întâlnirea cu Higuain a participat și antrenorul portughez, a cărui prezență nu este înțeleasă de nimeni, mai ales după ce săptămâna trecută a fost anunțat faptul că Van Gaal își va duce la final contractul care se întinde până în vara lui 2017.

Atacantul de 28 de ani a înscris de 29 de ori în cele 36 de meciuri din acest sezon pentru Napoli, în toate competițiile. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
the_gunner
the_gunner  •  18 Martie 2016, 22:33

@ romeverest - se pare ca d-ta ai invatat romaneste la apelul de seara ! Rea mutare pt MUtd ! Se pare ca dir. cu fotbalul de acolo fumeaza ceva foarte funny ,iar LVG habar n-are ce-i trebuie la echipa . In sfirsit Arsene Wenger a fost adus in sedinta sa dea explicatii de ce ...l-a lasat pe Yarmolenko la Kiev pina in vara,cind noi aveam nevoie de el acum . Unde dai si unde crapa !! Alte explicatii n-au fost necesare ! Sa vezi ce ne face Lukaku si Everton diseara (AET) .

th3dog
th3dog  •  18 Martie 2016, 21:50

cum sa dai atatia bani pe petarda aia de jucator? :)))

qwer4321
qwer4321  •  18 Martie 2016, 21:10
Postat de romeverest pe 18 Martie 2016, 17:25

Ziaristi facuti la "apelul de seara" !! Mourinho nu are niciun frate impresar, asadar nu putea participa la negocieri. Impresarul lui Higuain este fratele acestuia si se numeste Nicolas Higuain !!

din ce am citit eu in articol scrie ca au discutat cu impresarul jucatorului, fratele lui higuain...nu stiu unde ai vazut cu fratele lui mourinho

Vezi toate comentariile (15)
Comentează