INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandal după ultimul transfer făcut de Barcelona: "Noi am ajuns la un acord cu clubul și jucătorul! Ne gândim dacă să luăm măsuri legale"

FOTO: www.facebook.com/fcbarcelona
FOTO: www.facebook.com/fcbarcelona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 08:45

Barcelona a oficializat marți transferul mijlocașului brazilian Malcom, 21 de ani. Jucătorul a venit de la Bordeaux pentru 41 de milioane de euro.

Transferul este unul controversat după ce, inițial, jucătorul își dăduse acordul pentru a semna cu AS Roma, dar catalanii au intervenit în ultimul moment și au făcut o ofertă mai bună. Acum, Monchi, directorul sportiv al italienilor, anunță că Roma se gândește să apeleze la justiție în acest caz.

"Acum o săptămână am început negocierile cu Bordeaux și cu jucătorul, prin agentul lui. După 3-4 zile de discuții intense, luni la ora 17:00 am ajuns la un acord cu agentul, cu jucătorul și cu clubul. Totul era aranjat și aveam permisiunea ca jucătorul să vină la Roma pentru a face vizita medicală. Era un avion la ora 21:00 pregătit să-l aducă pe jucător. Eram liniștiți.

Marți, la prânz, agenții jucătorului m-au contactat și mi-au zis că trebuie să fac o ofertă mai bună pentru că Barcelona plătește mai mult. În acel moment am zis stop.

Da, nu am semnat nimic, dar sunt multe mesaje cu agentul jucătorului și cu președintele clubului. Merită să fie evaluate de cineva. Am mesaje în care se spune că există un acord. Acum ne gândim dacă să luăm măsuri legale", a declarat Monchi, potrivit Mundo Deportivo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2018, 11:44

Curat murdar! Cine da mai mult - regula licitatiei dar cu 'jucatorii' la vedere - nu la vreme de seara...

romulus65
romulus65  •  25 Iulie 2018, 10:26

Mesajele, fie ele si scrise, nu tin loc de semnatura. Sigur ca modul in care au actionat atat clubul francez cat si agentul jucatorului a fost unul imoral dar nu ilegal.

gicab
gicab  •  25 Iulie 2018, 09:34

Mai degrabă ne gândim dacă avem motive sa i dam in judecată...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează