INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A, JUVENTUS

Procurorii italieni au vrut să închidă arena de milioane a lui Juventus :O

Satdionul lui Juventus a costat 130 de milioane de euro şi are 41.000 de locuri. Juve este singura echipă din Serie A cu propria arenă, celelalte aparţin primăriilor
Satdionul lui Juventus a costat 130 de milioane de euro şi are 41.000 de locuri. Juve este singura echipă din Serie A cu propria arenă, celelalte aparţin primăriilor

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 12:33

Procuratura din Torino a deschis, joi, o anchetă şi suspectează că stadionul de 130 de milioane de euro al lui Juventus ar fi fost construit cu oţel de calitate proastă, existînd riscul prăbuşirii structurilor.


La nici şase săptămîni de la inaugurarea cu mare fast, Juventus Stadium a fost la un pas să-şi închidă porţil! Noua arenă, singura aflată în proprietatea unui club din Serie A!, ce a costat 130 de milioane de euro şi are 41.000 de locuri, a intrat în atenţia Procuraturii din Torino. Care ar fi vrut să pună lacăt la porţi şi să interzică sîmbătă disputarea partidei cu Genoa din etapa a 8-a.

Decizia de închidere temporară a stadionului a fost provocată de alarma legată de condiţiile de securitate, respectiv pericolul de prăbuşire a structurii metalice. Motivul principal este legat de "oţelul de calitate proastă folosit la ridicarea celor 90.000 de metri pătraţi ai arenei torineze, mai precis neconformă cu normele UE".

Procuratura a ordonat percheziţii la stadion, unde s-a şi aprins nocturna aseară, deşi Conte n-avea antrenament cu echipa, dar şi la locuinţele celor care s-au ocupat de proiect, în căutarea documentelor ce să certifice existenţa acelor nereguli.

Imediat a apărut soluţia ca Juve să se mute înapoi pe "Olimpico" pînă la finalizarea anchetei. Dar, după o şedinţă la care au participat reprezentanţii Prefecturii şi ai clubului bianconero, s-a primit autorizaţia ca Juventus Stadium să găzduiască mai departe jocuri. Preşedintele Andrea Agnelli s-a revoltat însă şi a ameninţat că va cere daune de imagine în justiţie.

Playtech: Doliu imens pentru Serghei Mizil: Este cea mai tristă zi din viaţa mea


Comentarii (6)
alfar
alfar  •  21 Octombrie 2011, 16:49

doamne, mi-a fost teama ca din cauza OTELULUI GALATI. din partea gsp te poti astepta la orice.

costy81gl
costy81gl  •  21 Octombrie 2011, 13:05

Ar trebui sa chemam procurorii italieni sa verifice calitatea asfaltului autostrazilor noastre, dar cred ca stie toata lumea rezultatul. Singura mea intrebare e daca au folosit si chirpici, sau doar zgura si aracet.

ramona_petri
ramona_petri  •  21 Octombrie 2011, 12:57

Adica... pot si altii construi ceva prost inafara de noi? Wow! Evident ca da! Insa ei nu vor face 10 zile de tam-tam pe chestia asta-vezi cazul gazonul de pe National Arena.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează