INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Profit de 24,5 milioane de lire sterline pentru Arsenal în perioada iunie - noiembrie 2008

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Clubul englez Arsenal Londra a anunţat joi că în cele 6 luni dinainte de 30 noiembrie 2008 a înregistrat un profit de 24,5 milioane de lire sterline, informează site-ul oficial al formaţiei.

Profitul grupării britanice a crescut cu peste 4 milioane de lire sterline faţă de anul precedent, iar suma totală se referă la toate activităţile comerciale ale clubului. Profitul lui Arsenal a crescut şi datorită veniturilor provenite după jucarea meciurilor din Cupa Ligii, a turneului de pe Emirates, dar şi a majorării cu 2,8% a preţurilor biletelor.

Clubul dezvoltă şi un proiect imobiliar la fostul stadion Highbury, iar până la finalul lunii noiembrie vânduse 186 de apartamente contra sumei de 76,7 milioane de lire sterline.

"Suntem mulţumiţi de raportul financiar pozitiv. Profiturile au crescut atât la echipa de fotbal, cât şi la afacerea imobiliară.
Este o performanţă că avem profit, având în vedere că situaţia economică mondială este una foarte dificilă. Ne aşteaptă provocări importante şi suntem pregătiţi să le întâmpinăm cu o situaţia economică excepţională", a declarat preşedintele clubului, Peter Hill-Wood.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează