INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

PSG continuă transferurile stelare » Ofertă consistentă pentru vedeta de la AC Milan

Franck Kessie, al doilea din stânga // foto: Guliver/gettyimages
Franck Kessie, al doilea din stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 13:25 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 13:36

PSG îl monitorizează atent pe mijlocașul central ivorian Franck Kessie (24 de ani), de la AC Milan.

Vara trecută, vicecampioana Franței a avut una dintre cele mai impresionante campanii de transferuri din istorie. La Paris au ajuns foștii căpitani de la 4 cluburi europene istorice: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Gianluigi Donnarumma (AC Milan) și Georginio Wijnaldum (Liverpool). În plus, PSG a transferat fundașii laterali Nuno Mendes și Achraf Hakimi.

Franck Kessie, pe lista lui PSG 

După ce l-a luat pe Donnarumma de la AC Milan, PSG se uită din nou în curtea „diavolilor”. În vârful listei cu priorități ale șeicilor se află mijlocașul central Franck Kessie, al cărui contract cu echipa din Milano expiră la finalul sezonului, adică în iunie 2022.

Potrivit Sempre Milan, care citează Le Parisien, negocierile între Kessie și AC Milan pentru prelungirea înțelegerii înaintează lent, lucru de care PSG va încerca să profite. PSG i-ar fi făcut deja o propunere fotbalistului ivorian, una importantă din punct de vedere economic atât pentru el, cât și pentru impresarul său, George Atangana.

Franck Kessie are de ales: fie semnează prelungirea contractului cu AC Milan, fie așteaptă până vara viitoare și merge în Franța, la actualul lider al Ligue 1.

Franck Kessie, de 4 ani la AC Milan

Franck Kessie a ajuns la AC Milan în 2017, de la Atalanta. Mai întâi a fost împrumutat pentru 8 milioane de euro, apoi, doi ani mai târziu, cumpărat definitiv pentru alte 24 de milioane.

În acest sezon are 5 meciuri în care nu a înscris vreun gol și nu a pasat decisiv. Per total, a punctat de 30 de ori pentru AC Milan, în 189 de meciuri.

Cotat la 55 de milioane de euro pe Transfermarkt.com, Franck Kessie are 48 de meciuri pentru echipa națională a Coastei de Fildeș, pentru care a debutat în septembrie 2014.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Alarmă la Atletico! Griezmann, agentul 007 » Cu el pe teren, nici echipa n-a marcat!

Efect de domino » Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma ar duce la plecarea atacantului de la Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cky33
cky33  •  28 Septembrie 2021, 12:01
Postat de magic4ever pe 27 Septembrie 2021, 16:42

Kessie cel mai bun box to box din lume???:)))))De Kante,Casemiro,Goretzka,Kimmich ai auzit?Si mai sunt multi mijlocasi box to box mai buni decat Kessie....

Kante si Casemiro sunt mijlocași pur defensivi nu b2b iar cei de la Bayern da, sunt b2b dar nu trag echipa dupa ei pentru ca au deja super coechipieri.

magic4ever
magic4ever  •  27 Septembrie 2021, 16:42

Kessie cel mai bun box to box din lume???:)))))De Kante,Casemiro,Goretzka,Kimmich ai auzit?Si mai sunt multi mijlocasi box to box mai buni decat Kessie....

cky33
cky33  •  27 Septembrie 2021, 14:15

E cam cel mai bun box to box din lume împreună cu Ndidi. Psg nu are nici măcar un mijlocas defensiv decent si il forțează pe Marquinhos acolo. Gueye, Paredes, Herrera, Simons nu sunt de echipe care vor sferturi de ucl. Lui Veratti ii trebuie o pereche de genul lui Kessie. Alte variante pot fi doar Ndidi sau poate Llorente (atletico) sau Merino de la sociedad

Vezi toate comentariile (3)
Comentează