INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Pleacă Pochettino? Postarea momentului la Paris » Antrenorul, atacat de fratele șeicului

Apar noi reacții după incidentul petrecut aseară spre finalul meciului PSG - Lyon 2-1, când Leo Messi a fost înlocuit. +13   FOTO
Apar noi reacții după incidentul petrecut aseară spre finalul meciului PSG - Lyon 2-1, când Leo Messi a fost înlocuit.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 17:21 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 17:48

Apar noi reacții după incidentul petrecut aseară spre finalul meciului PSG - Lyon 2-1, când Leo Messi a fost înlocuit.

  • PSG a învins-o aseară pe Lyon, scor 2-1, în runda #6 din Ligue 1. Leo Messi a debutat pe Parc des Princes ca jucător al parizienilor.
  • Argentinianul a ajuns la 3 meciuri fără gol la noua echipă. După ce a fost schimbat, în minutul 76, a refuzat să dea mâna cu Pochettino - detalii, pe larg, AICI!

Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, fratele șefului de la PSG, l-a înțepat azi pe antrenorul Pochettino.

„Londra e un oraș frumos, știi asta”, a scris Al Thani pe Twitter, alături de o poză cu tehnicianul argentinian, aluzie la o posibilă revenire a lui Poche la Spurs, formație pe care a mai pregătit-o între 2014 și 2019.

În vară, Khalifa bin Hamad a fost primul din anturajul Parisului care a anunțat transferul lui Messi la PSG, când negocierile încă nu erau finalizate oficial - detalii, AICI.

Detalii despre scandalul la PSG: Leo Messi e supărat

La debutul pe „Parc des Princes”, Messi a primit 25 de pase, cele mai multe în interiorului „careului” format cu Neymar, Mbappé și Di María.

Dar Messi s-a supărat când a fost înlocuit, cum s-a întâmplat cu toți antrenorii care l-au schimbat în timpul jocului. La golul victoriei, aproape că nu s-a bucurat: „Doar câteva aplauze discrete".

+9 FOTO

Raí, brazilianul ales cel mai bun jucător din istoria lui PSG, a fost invitat de roș-albaștri să dea lovitura de start cu Lyon. Parizienii speră ca Leo Messi să preia ștafeta de la campionul mondial paulista, de aceea l-au chemat la această partidă. Dar primele semne nu sunt bune.

Messi nu a reușit să înscrie. A treia partidă fără gol, deși a fost activ în prima repriză și a avut ocazii, inclusiv o bară din lovitură liberă.

Mauricio Pochettino: „Eu iau deciziile. De aceea sunt aici"

Simțind că a obosit și nu mai e la fel de implicat în joc, Pochettino l-a înlocuit pe campionul sud-american în minutul 76, dar Leo s-a supărat întotdeauna când a fost schimbat. Și pe Guardiola, și pe Luis Enrique, și pe Valverde, pe toți. Au apărut primele tensiuni și la Paris.

Când antrenorul i-a întins mâna, Messi l-a ignorat, apoi s-a întors, privindu-l enervat și uimit. "L-am întrebat cum s-a simțit. Mi-a zis că totul bine. Nu sunt probleme", a dezvăluit tehnicianul. Acesta a fost foarte clar în explicații. Un răspuns destinat mai puțin jurnaliștilor. Mai ales jucătorului: "Toată lumea știe că avem mulți fotbaliști de mare calitate. Trebuie să fac alegeri, inclusiv în timpul meciului, gândindu-mă la echipă și la jucători. Uneori, deciziile sunt pozitive, alteori, nu. Decizii care plac sau nu. De aceea sunt aici. Eu iau deciziile".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Primul eșec al lui Mourinho la Roma: „Am nevoie de câteva ore pentru a înțelege ce s-a întâmplat” + două goluri excepționale în meci

Veste-șoc: Qatarul ar putea interzice jucătorii nevaccinați la Mondial!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ripensistu
ripensistu  •  21 Septembrie 2021, 02:06

Messul e cea mai mare ragalie pe care am vazut-o vreodata, cand tu esti un vanitos vai de tine mai faci si urat, ca un copil mic, de parca toti antrenori ar fi obligati sa nu il schimbe niciodata, de parca el ar fi mai presus de ceilalti, tot fotbalul ar trebui sa celebreze ziua cand se va retrage si vom scape de el.

aurelianionut
aurelianionut  •  20 Septembrie 2021, 23:28

Pai de aia exista antrenor,sa ia decizii.Acum Messi ar vrea sa aiba statutul pe care il avea la Barcelona,dar nu se poate...PSG are jucatori unul si unul,la echipa asta nu mai e Messi si restul..acum e pierdut printre stele.Bravo antrenorului...a aratat ca are boase,asa cum trebuie sa fie.Messi a fost mare,nimic de zis dar acum e mai mult publicitatea de el,aduce bani..si uite asa anii trec si na...cu asta ramane incet incet,cu celebritatea.Parerea mea ca PSG are un singur adversar anul asta:Bayern Munchen..care e si ea o echipa splendida.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  20 Septembrie 2021, 21:49
Postat de leu.mr pe 20 Septembrie 2021, 20:46

Ai ramas blocat acum 10 ani...Messi de azi nu mai este ce a fost

Delirezi. Este goalgetter-ul din La Liga din sezonul trecut. Asta la o Barcelona care-i umbra cele de odinioara. Despre ce 10 ani vorbeşti? Cam cite zeci de goluri a marcat in ultimele minute de joc. Ştii?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close