INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG vrea să renunțe la Di Maria. De ce argentinianul nu mai e dorit pe Parc de Princes și unde ar putea ajunge

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 15:20

Mijlocașul ofensiv al lui PSG, Ángel Di María, are șanse mici să mai continue din iarnă la gruparea din Ligue 1.

Potrivit publicației TMW, odată cu venirile în vară ale lui Neymar și Kylian Mbappe, Di Maria nu mai face parte din planurile pe termen lung ale antrenorului Unai Emery.

Aceeași sursă susține că PSG a început deja să îi caute internaționalului argentian o echipă din prima ligă chineză la care să evolueze din iarnă.

Din cauza transferurilor din vară ale lui Neymar și Mbappe, în valoare de aproximativ 400 de milioane de euro, parizienii sunt nevoiți să vândă jucători pentru a mai echilibra balanța dintre cheltuieli și venituri. În caz contrar, formația antrenată de Unai Emery riscă să fie exclusă din Champions League.

Pe lista jucătorilor de care s-ar putea despărți în iarnă PSG pentru a mai reduce cheltuielile figurează Lucas Moura și Julian Draxler.

Di Maria a venit de la Manchester United la PSG în august 2015, francezii plătind 63 de milioane de euro. În vârstă de 29 de ani, internaționalul sud-american mai are contract cu gruparea antrenată de Unai Emery până în iulie 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

6 partidea bifat Di Maria în acest sezon în toate competițiile, reușind o pasă de gol

19goluri în 89 de meciuri a înscris Di Maria pentru naționala Argentinei, pentru care evoluează din 2008

sursa: sport.es 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close