INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Qatar investeşte puternic în publicitate » Ofertă extraordinară pentru Manchester United!

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

După ce FIFA a decis ca Mondialul din 2022 să fie organizat de Qatar, arabii încearcă să-şi facă publicitate investind la cele mai puternice echipe din lume.

The Observer scrie despre faptul că un consorţiu din Qatar ar fi oferit  1.8 miliarde de euro pentru a cumpăra Manchester United, dar fraţii Glazers au refuzat oferta.

Se pare că oferta a venit din partea Qatar Holding, un grup de investiţii controlat de familia regală din Qatar. O ofertă care vine la scurt timp după ce Qatar a primit dreptul de a organiza Campionatul Mondial din 2022.

Presa din Anglia scrie că patronii lui United ar fi dispuşi să vîndă clubul pentru o sumă 2.4 miliarde de euro şi pe care cei din Qatar ar urma să o plătească tocmai pentru a promova turneul final pe care îl vor organiza.

166 DE MILIOANE DE EURO
Barcelona a a semnat cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului. Catalanii vor primi 166 de milioane de euro de la Qatar Foundation, o organizaţie non profit.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează