INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER CITY

Ranieri poate da lovitura pe plan financiar » Ce sumă cîștigă dacă ia titlul cu Leicester

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 18:09

Leicester City este surpriza ultimelor decenii în Premier League. Micuțul club din Albion ocupă prima poziție a clasamentului grație unui joc dezinvolt și ofensiv.

Antrenorul revelației, Claudio Ranieri, are stipulată în contract o clauză care îi poate aduce cîștiguri financiare deosebite dacă va reuși să cucerească titlul în Anglia.

Ranieri are promisă o sumă de 100.000 de lire sterline (aproximativ 138.000 de euro) pentru fiecare poziție care depășește locul 17, la finalul sezonului ,acesta fiind ultimul loc care aduce salvarea de la retrogradare.

Astfel, antrenorul italian poate cîștiga nu mai puțin de 1,7 milioane de lire, echivalentul a aproape 2,4 milioane de euro. 

Obiectivul echipei rămîne salvarea de la retrogradare, chiar dacă nu poate fi vorba la momentul actual de vreo emoție în acest sens.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează