INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ranieri s-a întors în Premier League! A fost numit azi la un club de tradiție

Foto: ReuterS
Foto: ReuterS

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 12:20

Claudio Ranieri, 67 de ani, o preia pe Fulham, ultima clasată, care l-a demis pe sârbul Slaviša Jokanovici.

Sâmbăta trecută, Claudio Ranieri a fost la Leicester. Italianul, care a cucerit în 2016 unicul titlu din istoria "vulpilor", a asistat la primul meci pe King Power Stadium după dispariția patronului Vichai Srivaddhanaprabha. Apoi, s-a dus la Londra, pentru a finaliza negocierile cu Fulham.

În această dimineață, Shahid Khan, proprietarul clubului londonez, l-a destituit pe managerul sârb Slaviša Jokanovici și l-a numit pe Ranieri, care revine pe banca unei echipe din Premier League după un an și jumătate. Pe 23 februarie 2017, el a fost demis de la Leicester.

Va avea o sarcină dificilă. Fulham e pe ultimul loc, cu 5 puncte în 12 etape și o singură victorie: pe 26 august, 4-2 cu Burnley.

Jurnaliștii britanici și-au amintit că Jokanovici a fost primul jucător achiziționat de Ranieri după ce a semnat cu Chelsea, în toamna anului 2000.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
977726672259777
Sabou Sergiu  •  14 Noiembrie 2018, 13:04

Nu va corecteaza nimeni articolele? scrieti corect! Sunteti de tot rasul...ziar serios de sport.fituica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează