INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK SALONIC

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, în pericol?! Criză profundă la PAOK, după eșecul cu Aris: „În scurt timp, Savvidis va interveni”

Răzvan Lucescu a bifat a doua înfrângere consecutivă în campionat cu PAOK, 0-1 cu Aris Salonic.  Foto: Imago
Răzvan Lucescu a bifat a doua înfrângere consecutivă în campionat cu PAOK, 0-1 cu Aris Salonic. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 11:58 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 12:52

Răzvan Lucescu a bifat a doua înfrângere consecutivă în campionat cu PAOK, 0-1 cu Aris Salonic. Pe final au fost incidente grave, iar jurnaliștii greci se așteaptă la o intervenție în forță a patronului clubului.

Două înfrângeri la rând, cu penultima clasată, Atromitos, și duminică, în fața rivalei locale Aris Salonic, invazia terenului de către fani și, ca urmare, o întrerupere de 42 de minute a partidei, în prelungiri! Răzvan Lucescu trăiește vremuri dure la PAOK, iar presa se așteaptă la un adevărat taifun, de astă dată dinspre temperamentalul patron Ivan Savvidis. 

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la oferta lui Burleanu » Grecii au făcut anunțul
SELECȚIONER
Răspunsul lui Răzvan Lucescu la oferta lui Burleanu » Grecii au făcut anunțul

La finalul duelului cu Aris (0-1), Lucescu jr a comentat „la cald”: „Ne-am prăbușit în ultimele două meciuri. Poate că mi-am fixat așteptări prea mari și poate că nu am gestionat bine situațiile cu jucători veniți după probleme de sănătate. Trebuie să schimbăm lucrurile și să reacționăm. Trebuie să luptăm și să reacționăm începând de miercuri, din Cupă. Trebuie să motivăm jucătorii, să găsim o modalitate de a reacționa. Nu vreau să caut scuze”. 

Răzvan Lucescu e încă sigur de post la PAOK

Cotidianul Sportime, în schimb, anticipează o intervenție în forță a proprietarului clubului. Și lasă de înțeles că orice se poate întâmpla în perioada imediat următoare: 

PAOK se află în plină criză. O criză dintre acelea pe care nu le-a mai experimentat după câștigarea campionatului și a Cupei Greciei, în 2019. E ca și cum clubul s-ar fi întors în timp, cu mulți ani în urmă, astfel că a venit vremea deciziilor. La PAOK trebuie luate măsuri drastice. În scurt timp, Ivan Savvidis va interveni. Oricine, chiar și cel mai ignorant suporter, realizează că echipa n-a pierdut doar derby-ul cu Aris, ci a coborât valoric multe niveluri. 

Surse ale Gazetei din media elenă susțin că Răzvan n-ar fi, în acest moment, în vizorul patronului: „Dar, se știe, Savvidis e un tip imprevibil. Iar după cele întâmplate duminică seară e foarte furios”.

1,7 milioane de europe sezon câștigă Răzvan Lucescu la PAOK. E antrenorul cu cel mai mare salariu din Grecia

3e locul pe care-l ocupă PAOK în Superliga greacă, la 10 puncte de liderul Olympiakos, după 11 etape

Pe Burleanu l-au refuzat 

Recent, când Răzvan Burleanu l-a vizitat pe Răzvan Lucescu la Salonic, propunându-i postul de selecționer, președintele FRF s-a ales cu un refuz categoric. Atât din partea tehnicianului român, cât și din partea clubului. Mai mult, PAOK a transmis pe diferite canale că Lucescu jr „are o clauză de reziliere a acordului în valoare de 7 milioane de euro”.

Ultrași vs poliție 

Derby-ul cu Aris a fost întrerupt în minutul 90Ă2, pentru 42 de minute, din cauza suporterilor lui PAOK. Furioși, aceștia au aruncat cu diverse obiecte, cu petarde și cu fumigene, pentru ca apoi, ultrașii să coboare pe teren și să se războiască cu forțele de ordine. Poliția a operat cel puțin patru arestări, iar un fan a fost transportat de urgență, la spital. La reluarea partidei s-au mai jucat două minute.

Citește mai multe știri despre Răzvan Lucescu: 

Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci

MM râde de întâlnirea Burleanu - Răzvan de la Salonic » Două „scenarii” avansate în direct de managerul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  29 Noiembrie 2021, 17:02

Totusi, PAOK este pe locul trei in clasament dupa 11 etape. E adevarat ca e la 10 puncte in spatele liderului, dar nici macar nu s-a terminat turul campionatului. Bun, au fost cateva meciuri nereusite, dar nu mi se pare o criza profunda acolo. Se vor mai pierde si castiga multe puncte, campionatul Greciei este destul de echilibrat.

vorwarts
vorwarts  •  29 Noiembrie 2021, 14:25

Ciorba reincalzita. Dupa ce a plecat cu oftica de la ei s-a intors ca un salvator. De cele mai multe ori come back-urile astea sunt un mare fas. Sper sa nu faca gresala si sa accepte postul de selectioner...

ali.bec
ali.bec  •  29 Noiembrie 2021, 12:56

Eheeeei azi-mâine se trezește Burlă cu un selecționer.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează