INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Răzvan Marin și-a ales poziția preferată din teren » Mesaj pentru antrenorul lui, după golul superb din Verona - Cagliari

Răzvan Marin (24 de ani) a marcat astăzi primul gol de la transferul în Italia, în remiza dintre Verona și Cagliari, scor 1-1.
Răzvan Marin (24 de ani) a marcat astăzi primul gol de la transferul în Italia, în remiza dintre Verona și Cagliari, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 19:57 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 20:18

Răzvan Marin (24 de ani) a marcat astăzi primul gol de la transferul în Italia, în remiza dintre Verona și Cagliari, scor 1-1. 

Răzvan Marin a avut nevoie de 10 meciuri pentru a sparge gheața în Serie A. Și a făcut-o într-un mare stil, după o cursă în care a dus în spate 5 adversari. După meci, internaționalul român a avut un mesaj pentru antrenorul Eusebio di Francesco.  

Răzvan Marin, primul gol în Serie A

„Sunt foarte bucuros pentru primul meu gol, dar și pentru echipă, care a jucat bine în a doua repriză. Am făcut un meci mare și trebuie să continuam în aceeași linie. Un egal e echitabil azi. Am încredere în Di Francesco. 

Poziția mea pe teren? Mă simt foarte bine atât că mijlocaș, cât și ca om în fața apărării. Sunt la dispoziția antrenorului. Îmi dedic golul în primul rând mie, că trecuse ceva timp de când nu mai marcasem, și apoi familiei”, a declarat Răzvan Marin, pentru Sky Sports Italia. 

7,5a fost nota primită de Răzvan Marin pentru prestația din remiza cu Verona

Imperturbabil. A pasat mereu în față, și-a asumat distribuirea baloanelor. A colaborat perfect cu Joao Pedro și Pavoletti.
- Caracterizarea făcută de presa din Italia 

VIDEO. Golul marcat de Răzvan Marin în Verona - Cagliari 1-1

Citește și alte știri din Serie A: 

BOLOGNA. Sinisa Mihajlovic vrea să prindă „cârtița” din echipa sa: „Îl lipesc de perete, nu va mai juca fotbal!”

Radu Drăgușin a debutat pentru Juventus, iar italienii să pregătesc acum să îi prelungească angajamentul! Ce salariu îi va propune „Bătrâna Doamnă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mordi
mordi  •  07 Decembrie 2020, 02:49

mi se pare cel mai valoros fotbalist al nationalei!

853246084756615
Marcel Popa  •  06 Decembrie 2020, 20:38

Felicitari Razvane,sa joci cat mai bine si sa fii sanatos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează