INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid a cîştigat toate ”amicalele” verii » Pregătirea perfectă

Foto: Reuters Ronaldo (la minge) a dat 7 goluri în
Foto: Reuters Ronaldo (la minge) a dat 7 goluri în "amicale"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 23:39

Ultima dată cînd madrilenii au avut traseu imaculat în intersezon a fost în 1955, înaintea cuceririi primei Cupe a Campionilor

Real nu a putut-o stăpîni sezonul trecut pe FC Barcelona, care a luat şi titlul, şi Liga. Există însă semne că situaţia se va schimba. Cel puţin aşa indică parcursul din această vară. Într-o pregătire perfectă, madrilenii au cîştigat toate cele 7 teste din intersezon, indiferent că au evoluat în Europa, SUA ori China. În acest răstimp, au marcat 27 de goluri, primind numai 5.

56 de ani a trebuit să aştepte Realul pentru a repeta un asemenea traseu fără eroare. Precedentul caz se petrecuse în vara lui 1955, cînd echipa lui Di Stefano, Gento şi Rial n-a iertat pe absolut nimeni în 11 meciuri de verificare. La finalul stagiunii ce avea să vină, "albii" au obţinut prima Cupă a Campionilor, 4-3 în ultimul act cu Reims. Acum, ei visează ca în 2012 s-o aducă în "Bernabeu" pe a 10-a.

"Sîntem sub Real"
FC BARCELONA. Spre deosebire de marii rivali, Barca s-a tot împiedicat. În 6 "amicale", ultimul fiind un 2-0 cu FC America (Mexic), campioana a împărţit egal victoriile cu remizele şi eşecurile. Conştient de probleme, Guardiola a admis: "Acum sîntem puţin sub Real. Madrilenii sînt mai bine rodaţi, ceea ce-i avantajează înaintea turului Supercupei de duminică". În toate stagiile, Pep nu a contat pe Messi, Mascherano şi noul sosit Alexis Sanchez. Participanţi la Copa America, ei vin azi la lot.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează