INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Erling Haaland a bătut palma cu Real Madrid! Lipsește acordul cu Borussia

Erling Braut Haaland, Borussia Dortmund // foto: Guliver/gettyimages
Erling Braut Haaland, Borussia Dortmund // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 11:38 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 11:52

Real Madrid ar fi ajuns la un acord cu Erling Haaland (20 de ani), atacantul Borussiei Dortmund.

Alfredo Pedulla, jurnalist Sport Italia și Gazzetta dello Sport, anunță că vicecampioana Spaniei a ajuns la un acord cu Erling Haaland, vârful norvegian de la Borussia Dortmund.

Erling Haaland, acord cu Real Madrid! Ce lipsește pentru ca transferul să fie realizat

Haaland dorește să se transfere în capitala Spaniei, acum rămâne ca Real să se înțeleagă cu Borussia Dortmund în privința sumei și detaliilor de transfer. Aici, misiunea „albilor” este mai dificilă, pentru că echipa din Dortmund cere o sumă imensă în schimbul tânărului jucător: 175 de milioane de euro!

Haaland ar deveni mult mai accesibil vara viitoare, când o clauză din contractul său se va activa. Aceasta o va forța pe Borussia să accepte oferte de 75 de milioane de euro pentru fotbalist.

Chelsea pregătește o ofertă colosală pentru Haaland

Daily Mail scrie despre oferta „astronomică" pregătită de Chelsea, campioana Europei, pentru Haaland: 170 de milioane de lire sterline, aproape 200 de milioane de euro! Ar fi „bomba" anului, explodată pe Stamford Bridge!

Golgeterul mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar peste un an va intra în vigoare o clauză prin care poate pleca doar pentru 75 de milioane de euro. Clubul londonez nu ar mai aștepta, pentru a nu risca să-l piardă, și forțează achiziționarea în această fereastră de mercato.

Abramovici face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland și va formula o ofertă pe care Borussia n-are cum s-o refuze”, explică DM. „The Blues” încearcă să-l includă în această afacere pe Tammy Abraham, care este evaluat la 47 de milioane de euro. Haaland a fost cumpărat de Dortmund cu 20 de milioane E de la Salzburg în ianuarie 2020.

57 de goluriîn 59 de meciuri a reușit Erling Haaland pentru Borussia Dortmund într-un an și jumătate

VIDEO. Erling Haaland, 9 goluri contra Honduras!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mozart din Parken! Damsgaard exultă: „E o nebunie totală. N-am visat niciodată să fiu într-o așa echipă!”

Interes din Serie A pentru Radu Drăgușin! Ce cluburi îl vor + ce plan are Juventus cu el

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
melcul_furios
melcul_furios  •  22 Iunie 2021, 18:45

Si mai exact care este articolul? Ca un ziarist a zis eu dupa ureche ca Real a discutat cu Haaland si jucatorul e de acord sa vina la ei insa trebuie sa discute cu Borusia?

doxin
doxin  •  22 Iunie 2021, 14:19
Postat de icobescu pe 22 Iunie 2021, 13:03

ii ca si transferat doar ca nu ii deloc transferat . au batut palma doar ca inca nu au batut palma . ii transferat la real dar chelsea da 170 pe el .

Ceva de genul :am vorbit, s-a rezolvat, dar nu se poate :))

leu.mr
leu.mr  •  22 Iunie 2021, 13:59

Articol de GSP = Click/bait !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează