INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Jucătorii lui Real Madrid se tem că Zidane ar putea pleca după eșecul din Liga Campionilor! Cine e favorit să vină în locul lui

Zidane ar putea pleca de la Real Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Zidane ar putea pleca de la Real Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 08:29 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 10:39

Real Madrid a fost eliminată de Chelsea din semifinalele UEFA Champions League (1-1 în tur și 0-2 în retur), iar înfrângerea ar putea avea consecințe grave pentru formația blanco.

Publicația GOAL, citată de Mundo Deportivo scrie că antrenorul Zinedine Zidane ar putea să plece la finalul sezonului. Francezul mai are contract cu Real până în iunie 2022, dar jucătorii au semnale că aceasta va pleca la finalul sezonului.

Zidane ar putea pleca de la Real Madrid

Antrenorul de 48 de ani, care a câștigat trei trofee UEFA Champions League și un campionat cu Real, a început al doilea mandat la madrileni în martie 2019, după ce și-a dat demisia în mai 2018, după finala de la Kiev cu Liverpool.

Dacă va alege să plece la finalul acestei ediții de La Liga, pe care Real are șanse să o câștige, Zidane ar putea ajunge la Juventus, clubul la care a activat ca jucător între 1996 și 2001.

Raul, antrenor la Real Madrid?

Mundo Deportivo notează că Raul va fi ales antrenor pentru Real Madrid dacă Zidane va pleca. Fostul mare jucător al albilor și-a început cariera de tehnician la juniorii Realului, iar în prezent antrenează la Real Madrid Castilla, a doua echipă a clubului.

VIDEO Cele mai tari momente ale lui Raul la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Unai Emery s-a răzbunat pe Arsenal! Villarreal joacă finala Europa League cu United și strică petrecerea englezilor

Hazard, moment incredibil după eliminarea lui Real Madrid din Ligă! Ce a făcut starul belgian

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
ripensistu
ripensistu  •  07 Mai 2021, 15:53

Sa plece odata de la echipa care a inventat blaturile, si sa se duce si la o echipa care nu are buget nelimitat, sa vedem atunci daca mai este mare antrenor, sa vedem de exemplu daca poate sa ia UCL cu Athletic Bilbao sau cu Newcastle United, nu cu aceleasi 12 *** din EuropeanSuperLeague.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  07 Mai 2021, 15:17

Ca și PSG, nici Real nu va câștiga La Liga fiindcă are meciuri grele, șanse mai mari au Atleti, asta dacă vor bate mâine la Barca sau, Barca dacă câștigă cu Atleti. Pentru Real si Sevilla, sansele sunt mai mici.

enigmaticul
enigmaticul  •  07 Mai 2021, 15:13

Mda.............Și de ce se tem jucătorii, dacă pleacă ***? Ce îi plătea el? Sau nu mai sunt antrenori care să antreneze pe Real? Te pomenești că vor fi câțiva, care își vor pune streangul de gât fiindcă pleacă antrenorul. Tot așa zicea și Neymar, înaintea returului cu City, că va muri pe teren dacă nu se califică. Eiii, n-a murit, dar nici nu s-a calificat în finală!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează