INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

REAL MADRID - BARCELONA // Thibaut Courtois aprinde El Clasico: „Pe Messi îl privesc ca pe orice jucător de la Celta Vigo sau Levante” » Răspunsul catalanilor a fost extrem de ironic

Messi, consolându-l pe Courtois FOTO: Guliver/GettyImages
Messi, consolându-l pe Courtois FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 17:18

Real Madrid și Barcelona joacă duminică, de la 22:00, primul El Clasico din 2020.

Thibaut Courtois (27 de ani) a declarat că nu se teme de Leo Messi (32 de ani), iar clubul catalan a reacționat rapid pe Twitter.

„Nu, nu prea mă gândesc la duelul cu Messi. Asta s-a întâmplat doar în primul sezon al meu la Atletico Madrid, mai ales când am pășit pe Camp Nou. Era ceva normal în acel moment. Astăzi nu mai am presiunea asta. Pentru mine, Messi e ca oricare alt fotbalist. Nu am coșmaruri din cauza lui. Îl analizăm înaintea partidei așa cum privim orice alt jucător de la Celta Vigo, Levante sau alte echipe. Nu e nicio diferență”, a declarat Courtois, într-o conferință de presă.

Real Madrid - Barcelona s-a mutat pe Twitter

Barcelona a răspuns printr-o postare pe Twitter. Catalanii au postat o compilație cu toate golurile marcate de Messi în poarta lui Courtois și au scris în descriere: „Cel mai bun din toate timpurile vs actualul portar al lui Real Madrid, Thibaut Courtois”.

VIDEO // Matchpreview Real Madrid - Barcelona

Vezi și: 

Sergio Ramos, declarații senzaționale despre Messi, înainte de Real-Barcelona: „E unul dintre uriașii istoriei fotbalului. Îl respect enorm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
pirucul
pirucul  •  01 Martie 2020, 08:51
Postat de Naghiu Gabriel pe 29 Februarie 2020, 19:09

Auzi .cel mai bun din toate timpurile de parca PELE,MARADONA si altii nu exista.Unde a fost in retururile din C.L. acum 2ani cu ASROMA,si acum un an cu LIVERPOOL.

dar in tur unde a fost? apropo cate ligi are luate maradona? si cate pele pai pe;e a fost bun in campionatul statal ca la santos a fost un jucator mediu. si alea cu campionate mondiale pai jucau singuri in echipe? si messi are in 3 ani , 2 finale de copa america si una de mondial.

111407923795666
Naghiu Gabriel  •  29 Februarie 2020, 19:09

Auzi .cel mai bun din toate timpurile de parca PELE,MARADONA si altii nu exista.Unde a fost in retururile din C.L. acum 2ani cu ASROMA,si acum un an cu LIVERPOOL.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  29 Februarie 2020, 19:03

unii oameni sunt mai prosti decat se cred ei mari vedete!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează