INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-3

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 //VIDEO + FOTO Real Madrid, eliminată din Cupă de Barcelona » Umilință TOTALĂ pe „Bernabeu”!

Real Madrid - Barcelona // FOTO: Reuters +16   FOTO
Real Madrid - Barcelona // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 23:56

Barcelona s-a calificat în a 6-a finală consecutivă de Cupa Spaniei după ce a învins-o pe Real Madrid, scor 3-0 (Suarez 51, 73 pen., Varane 69 ag.), pe „Santiago Bernabeu”. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

  • În cealaltă semifinală joacă joi Valencia și Betis, în tur 2-2.
  • Finala Cupei Spaniei e pe „Benito Villamarín” din Sevilla, pe 25 mai.

Prima repriză le-a aparținut celor de la Real Madrid. Jucătorii lui Santiago Solari s-au apărat foarte bine, au închis spațiile la mijloc și au fost periculoși în atac. Defensiva catalană a tremurat la ocaziile lui Vincius și Benzema, dar scorul la pauză a fost egal, 0-0.

REAL MADRID - FC BARCELONA, Revenire după pauză

În repriza a doua, lucrurile s-au schimbat total. Barcelona a dominat jocul și a deschis scorul rapid, în minutul 50, prin Luis Suarez.

După două ocazii ratate de Real Madrid, Barcelona a marcat de două ori în două minute. Raphael Varane a înscris în propria poartă după o centrare a lui Dembele, în minutul 69. Luis Suarez a închis tabela în minutul 71, din penalty. Atacantul uruguayan a marcat cu o „scăriță” perfectă, la care portarul Keylor Navas nu a avut ce face.

Până la final, madrilenii nu au mai putut să pună în pericol poarta lui Ter Stegen, iar Barcelona s-a mulțumit cu menținerea avantajului clar de pe tabelă.

11goluri în toate competițile a reușit Suarez împotriva lui Real Madrid, în 13 meciuri

Real Madrid - Barcelona 0-3
Au marcat: Suarez 51, 73 pen., Varane 69 ag.

Meciul a fost liveTEXT AICI

Click AICI pentru FOTO

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Reguilon - Kroos, Casemiro, Modric - Lucas, Benzema, Vinicius
Rezerve: Courtois, Nacho, Bale, Marcelo, F. Valverde, Asensio, Ceballos
Antrenor: Santiago Solari

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Roberto - Messi, Suarez, Dembele
Rezerve: Cillessen, Semedo, Lenglet, Arthur, Coutinho, Malcom, Aleñá
Antrenor: Ernesto Valverde

 
 

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
1795468710740249
Sergio Variu  •  28 Februarie 2019, 14:37
Postat de robby73 pe 28 Februarie 2019, 10:14

Intai trebuie sa fie cea mai buna echipa din Spania ! Si acolo se distreaza maxim Messi si co. cand dau de Real !

Asteptam ca si Barcelona sa castige 4 CL in 5 ani cu zeul Messi. Pacat ca are 31 de ani deja zeul si multe realizari nu are. Campionate mondiale 0, copa libertadores 0, CL cam putine ... in rest despre ce vorbim? Victorii cu Levante si Getafe? CL e doar ce conteaza...cupa regelui oricum e un trofeu de duzina

robby73
robby73  •  28 Februarie 2019, 10:14
Postat de Sergio Variu pe 28 Februarie 2019, 09:40

E ceva normal sa se intample asa ceva dupa ce in ultimii 5 ani Real a fost cea mai buna echipa din lume, a 2-a din istorie dupa Realul lui Di Stefano. Dar principalul vinovat este Perez...echipa nu e rea, e problema mare la finalizare. Problema mare de tot...pai in prima repriza trebuia sa fie cel putin 2-0 pentru Real. O singura piesa lipseste din echipa asta...un killer in locul lui Ronaldo...si asta se putea realiza asta vara. Cu ORICARE dintre Hazard, Kane, Icardi, Cavani, Salah - acesti 5 fiind accesibili, Neymar sau Mbappe...Real se distra sezonul acesta. Banii au fost dar au fost aruncati pe geam din cauza ego-ului lui Perez si prostiei lui de a demonstra ceva, si sper ca sa ii se intoarca si sa plece de la Real. S-au cheltuit bani pentru Mariano Diaz, Brahim, Odriozola ... plus banii incasati pe Ronaldo se putea lua un Hazard, un Kane.

Intai trebuie sa fie cea mai buna echipa din Spania ! Si acolo se distreaza maxim Messi si co. cand dau de Real !

robby73
robby73  •  28 Februarie 2019, 10:11
Postat de Sergio Variu pe 28 Februarie 2019, 09:32

Pai cum e posibil 4:3 pentru Real? Cand Barcelona il au pe cel mai cel mai din intreaga lor istorie...si totusi Real e in fata la trofee importante castigate...si daca nu va fi 4:4? Cu ce ramane Barcelona?

Pai iti spun cum e posibil. In CL nu joaca cu Barca ! Ca daca ar juca.....adio titluri !

Vezi toate comentariile (62)
Comentează