INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să-i mai dea o lovitură lui Bayern Munchen, după „cazul Alaba” » Pe cine au pus ochii madrilenii

Leon Goretzka, în stânga, ar putea ajunge la Real Madrid / foto: Guliver/Getty Images
Leon Goretzka, în stânga, ar putea ajunge la Real Madrid / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 18:58 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 19:29

Real Madrid vrea să-i mai dea o lovitură lui Bayern Munchen, după ce l-a luat deja din curtea bavarezilor pe David Alaba. Madrilenii și-au setat o nouă țintă și încearcă să-l aducă în 2022 pe mijlocașul Leon Gortezka (26 de ani).

Astfel, Florentino Perez vrea să creeze un precedent. După ce Real s-a înțeles cu David Alaba când acesta era în ultimele luni de contract cu Bayern, același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul lui Goretzka, notează Marca.

Cel puțin deocamdată, Goretzka nu a semnat un nou contract cu Bayern Munchen. Înțelegerea sa cu bavarezii expiră în iunie 2022, astfel că din ianuarie poate negocia cu orice club fără probleme.

Real Madrid vrea să-i mai dea o lovitură lui Bayern Munchen, după „cazul Alaba” » Pe cine au pus ochii madrilenii
Real Madrid a pus ochii pe Goretzka / foto: Guliver/Getty Images

Cum a ajuns David Alaba la Real Madrid

Alaba a plecat gratis de la Bayern Munchen, după un deceniu în Bavaria. Din martie 2020, de când îl are impresar pe controversarul israelian Pini Zahavi, David a pus clubul bavarez sub presiune, șantajându-i pe munchenezi cu ofertele primite de la marile puteri europene: Real, Manchester City, PSG, Liverpool și Chelsea.

În octombrie, după ce apărătorul a refuzat și cea de-a treia propunere, Bayern a sistat negocierile. Din acel moment, era limpede că Alaba va pleca în 2021, la final de angajament. Ceea ce s-a și întâmplat.

Astfel, madrilenii și-au asigurat un jucător polivalent, care poate evolua și stoper, și fundaș stânga, și „închizător”. Puternic, tehnic, excelent pentru faza defensivă, dar foarte bun și în ofensivă. Afacerea perfectă pentru „los blancos”.

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Leon Goretzka în tricoul lui Bayern Munchen

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Real Madrid s-a impus în fața Barcelonei în meciul legendelor » Ronaldinho, memorabil la 41 de ani: același surâs, același joc fabulos

Incidente grave în Brazilia! Război pe tunel » Polițiștii i-au atacat pe jucătorii de la Boca Juniors cu gaze lacrimogene și spray-uri cu piper!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează