INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0

REAL MADRID - CELTA VIGO // Efectul Zidane s-a simțit încă de la primul meci » Isco și Marcelo, invizibili pentru Solari, s-au descătușat după 10 luni!

Zinedine Zidane în Real Madrid - Celta Vigo 2-0 // FOTO: Reuters
Zinedine Zidane în Real Madrid - Celta Vigo 2-0 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 23:49

 

Real Madrid a învins-o sâmbătă după-amiaza pe Celta Vigo, scor 2-0, la primul meci de la revenirea pe bancă a lui Zinedine Zidane

Francezul de 46 de ani a aliniat o formulă complet surprinzătoare, în care s-au regăsit jucători ignorați în mandatele lui Lopetegui sau Solari: Keylor Navas, Marcelo, Isco, Odriozola sau Gareth Bale sunt numele surpriză pe care a mizat Zidane în echipa de start. 

Iar mutările francezului nu au dezamăgit. Navas a salvat-o pe Real Madrid la 0-0, cu un reflex senzațional. Costaricanul a revenit astfel după două luni între buturi în campionat, belgianul Thibaut Courtois trecând pe bancă. 

Isco și Marcelo, după 10 luni

Isco, titularizat după o îndelungată perioadă în care nu s-a mai regăsit în vederile lui Santiago Solari, a deschis scorul în minutul 62! Primul său gol în campionat pe „Bernabeu” după 10 luni!

Marcelo i-a răsplătit și el încrederea lui Zizou și a oferit o pasă de gol, prima după 10 luni! L-a găsit excelent lui Bale la golul doi. Brazilianul reușea ultimul assist în urmă cu 10 luni, când i-a oferit o pasă de gol chiar lui Cristiano Ronaldo, plecat între timp la Juventus.

Vezi aici VIDEO cu golurile și cele mai tari faze ale meciului

Vezi și: REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0 // Controverse mari de arbitraj la revenirea lui Zidane pe bancă: cum au rezolvat arbitrii și VAR-ul 4 faze critice

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  17 Martie 2019, 01:24

Cum adică, primul gol după 10 luni? În campionat a dat gol pe 15 sept. 2018, s-au împlinit FIX 6 (ȘASE) luni. În UCL pe 19 sept. 2018, în Cupa Spaniei 2 goluri pe 6 decembrie. Marcelo, pase de gol: UCL 19 sept. 2018 contra Roma, Cupa Spaniei 24 ian 2019 contra Girona, CM al cluburilor, 19 dec. 2018 contra Kashima. Ce fumați în redacție??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează