INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - CELTA VIGO, 2-0

Real Madrid-Celta Vigo 2-0 // VIDEO S-a întors „regele” Zidane » Real, victorie categorică în fața lui Celta Vigo

Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages
Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2019 16:27

Zidane a recuperat plăcerea Madridului de a juca, mai ales după pauză, iar Isco, readus titular, a deschis emblematic drumul spre victorie și spre renașterea blanca. 

Zidane s-a întors după 290 de zile pe Bernabéu, reîncepând de unde o lăsase pe Real. Doar că meciul de ieri n-a semănat deloc cu acel 6-0 administrat Celtei, echipa căreia madrilenii i-au dat 27 de goluri cu francezul pe bancă.

Au revenit Marcelo, Isco și Odriozola, însă rănile epocii Solari se închid mai greu. Ocaziile nu au lipsit, Isco, Ramos și Bale, ultimul nimerind transversala!, într-o primă repriză albă. La fel emoțiile, Navas, readus în poartă de Zizou, scoțând capul lui Gómez.

Emoții cu VAR

Și VAR-ul s-a împotrivit. Modrici a deschis scorul după pauză, dar Varane, aflat în ofsaid, s-a dat la o parte din calea mingii, influențând intervenția portarului. Și golul s-a anulat corect.

Destinul a făcut însă ca Isco, persecutat de Solari și pe punctul să fie înlocuit ieri, s-aibă prima reușită a erei Zidane bis, validat de data aceasta de asistentul video. Apoi, Bale a calmat emoțile și criticile, 2-0 (bară-gol), repriza secundă fiind o timidă promisiune pentru renașterea campioanei Europei. 

150de meciuri a bifat ieri Zidane ca antrenor al lui Real Madrid. Florentino Perez a ajuns la 900 ca președinte blanco

liveTEXT » Real Madrid - Celta Vigo 2-0

A marcat: Isco '62,  Bale '77

Vezi aici cele mai importante faze din meci

Click aici pentru liveTEXT

Vezi aici clasamentul actualizat din Primera Division

Real Madrid: Navas - Odriozola, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Asensio
Rezerve: Courtois, Ceballos, Mariano Diaz, Nacho, Reguilon, Valverde, Brahim Diaz
Antrenor: Zinedine Zidane

Celta Vigo: Blanco - Kevin, Araujo, Costas, Juanca - Yokuslu, Lobotka - Sisto, Mendez, Boufal - Sergi Gomez
Rezerve: Alvarez, Beltran, Boudebouz, Hjulsager, Hoedt, Jansen, Jozabed Antrenor: Francisco Escriba

 
 

Real are o listă lungă de absenți: Dani Carvajal, Casemiro, Llorente, Lucas Vasquez și Vinicius. După 27 de meciuri, Real Madrid este pe locul 3, cu 51 de puncte, la 5 de Atletico și la 12 de Barcelona. Celta Vigo este pe 18, cu 25 de goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Martie 2019, 20:39

a fost decent meciul, dar atat. s-a vazut la Marcelo si Isco pofta de a juca iar. adversarul a fost insa unul modest si total iesit din forma. din entuziasm cred ca pot urca mult in valoare cei de la Real dar tot au nevoie de niste sange proaspat.

2301858246532134
Iordache Doru  •  16 Martie 2019, 19:53

Ori eu sunt prost ori voi gsp ce meci a fost penibil mah trezitiva cu stiri de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bertino
bertino  •  16 Martie 2019, 19:47

Absolut incredibil titlul... A fost un meci realmente penibil, cred ca si in Romania vezi meciuri mai antrenante decat asta. Norocul lui Real Madrid a fost ca a intalnit una din cele mai slabe echipe - Celta - care se bate la retrogradare. La cum s-a prezentat azi cred ca si FCSB avea sanse sa scoata macar un egal

Vezi toate comentariile (10)
Comentează