INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Nu e Raul! Vine favoritul lui Perez” » Președintele lui Real Madrid ar fi stabilit de unul singur succesorul lui Ancelotti

Florentino Perez, în centru, este președintele lui Real Madrid
Florentino Perez, în centru, este președintele lui Real Madrid

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 13:31 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 14:04

Mauricio Pochettino (51 de ani) ar fi alesul lui Florentino Perez să-l înlocuiască pe Carlo Ancelotti pe banca lui Real Madrid, în cazul în care italianul va pleca în această vară.

Cu Ancelotti curtat public de naționala Braziliei și cu incertitudinea dacă italianul va obține vreun trofeul important la Real Madrid în acest sezon, conducerea clubului „blanco” a început să se orienteze către posibili înlocuitori ai acestuia.

Dacă o bună parte dintre directori l-ar vrea pe Raul Gonzalez ca succesor al lui Ancelotti, Florentino Perez s-a orientat diferit. Președintele clubului ar fi decis să-l angajeze pe Mauricio Pochettino odată cu plecarea lui Ancelotti, potrivit presei din Argentina.

Informații de ultimă oră din procesul Simonei Halep: „Este ciudat ce se întâmplă. Au refuzat probele”
DOPAJ
Informații de ultimă oră din procesul Simonei Halep: „Este ciudat ce se întâmplă. Au refuzat probele”

Mauricio Pochettino, alesul lui Florentino Perez pentru banca lui Real Madrid

„Pochettino este favoritul lui Florentino Perez. O mare parte a directorilor sunt în favoarea lui Raul, dar președintele are ultimul cuvânt, iar Poche este favoritul lui”, scrie cotidianul argentinian TyC Sports.

Sud-americanii întăresc scenariul precizând că Pochettino ar fi refuzat o ofertă de a reveni pe banca lui Tottenham, acolo unde a mai antrenat între 2014 și 2019, astfel încât să poată semna cu Real Madrid în vară.

Pochettino este liber de contract din vara lui 2022, când PSG l-a demis în urma unui sezon în care a eșuat să livreze trofeul mult-râvnit în Paris, Liga Campionilor. A cucerit 3 trofee ca antrenor, toate la PSG: o cupă, un campionat, o supercupă.

„Nu e Raul! Vine favoritul lui Perez” » Președintele lui Real Madrid ar fi stabilit de unul singur succesorul lui Ancelotti
Mauricio Pochettino

Celălalt antrenor cu șanse de a-l înlocui pe Ancelotti este Raul Gonzalez, fost fotbalist de legendă al Realului, în prezent antrenor la echipa secundă a clubului, Castilla.

Carlo Ancelotti este așteptat să preia naționala Braziliei, rămasă fără un selecționer permanent după Campionatul Mondial din 2022, la capătul căruia Tite a demisionat. Selecao l-a numit pe Ramon Menezes ca selecționer interimar pănă la angajarea unui antrenor important. 

Mai multe știri despre Real Madrid:

Spaniolii redeschid „telenovela Mbappe”: „A anunțat deja conducerea clubului”

Coșmar perpetuu pentru titularul lui Real Madrid: abia refăcut după o accidentare, s-a „rupt” din nou

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează