INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - HUESCA 3-2

REAL MADRID - HUESCA 3-2 // » Zidane obține o victorie chinuită cu ultima clasată » Lucas Zidane a fost în poarta Realului

Real Madrid // FOTO: Reuters
Real Madrid // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 09:00

Real Madrid a câștigat duelul cu Huesca, din etapa a 29-a din La Liga, scor 3-2 . 

Fix înaintea partidei, Zidane i-a uimit pe toți și l-a titularizat pe fiul său în poarta Realului.

Nici bine nu a început meciul că Zidane jr. a încasat un gol în minutul 3 al partidei, Cucho fiind autorul. Real a adus egalarea în minutul 25 prin Isco.

În repriza a doua Real a mai înscris prin minutul 62, datorită lui Ceballos, iar Huesca prin fotbalistul Etxeita. Benzema a marcat golul victorie în minutul 89 al partidei. 

Trupa lui Zidane este pe locul 3 cu 57 de puncte. Huesca rămâne codașa clasamentului, cu doar 22 de puncte. 

REAL MADRID - HUESCA 3-2

A marcat: Isco 25', Ceballos 62', Benzema 89'/ Cucho 3', Etxeita 74'

Click aici pentru live+statistici de la meci

Echipele:

Real Madrid: Zidane – Odriozola, Nacho, Ramos, Marcelo – Isco, Llorente, Ceballos – Diaz, Benzema, Bale
Antrenor:
Zinedine Zidane

Huesca:  Santamaria - Herrera, Etxeita, Mantovani, Pulido, Javi Galán - Musto, Moi Goméz, River - Chimy Avíla, Cucho Hernández
Antrenor: Francisco Rodriguez

Stadion: „Santiago Bernabeu”, Madrid

 
 

Zidane nu se va putea baza la partida cu Huesca pe Dani Carvajal și Vinicius, în continuare accidentați.

La conferința de presă premergătoare meciului, Zinedine Zidane a vorbit despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Când am ajuns la Real Madrid, costul transferului meu a fost de 70 de milioane de euro. Toată lumea a considerat atunci suma o nebunie, dar priviți unde s-a ajuns. Știm ce fel de jucător e, dar nu e fotbalistul meu și noi voi vorbi mai multe din respect pentru jucătorii mei și pentru cluburi”.

De partea cealaltă, Huesca are nu mai puțin de 5 absenți: David Ferreiro este suspendat, iar Luisinho, Pablo Insua, Jorge Miramon și Carlos Akapo sunt scoși din joc din cauza unor probleme medicale.

Programul complet al etapei - AICI

Real Madrid e pe locul 3, cu 54 de puncte, iar echipa lui Zinedine Zidane are nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de Atletico Madrid, ocupanta locului secund. De partea cealaltă, Huesca se află pe ultima poziție, cu 22 de puncte (Vezi AICI clasamentul actualizat din La Liga)

 
 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
taunul.
taunul.  •  01 Aprilie 2019, 10:30

Mărețul antrenor Zidane! Ha, ha, ha! Ce gluma bună! Ce a ajuns Real cu el, dar fără Ronaldo? Egala, acasă, pe Bernabeu, ultimei clasate, Huesca, care este și decimata de accidentari-5jucatori lipsa. Norocul proverbial cu golul din penultimul minut a salvat o de la o uriasa rușine.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Martie 2019, 23:37

victorie, cu chiu cu vai.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează