INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid îl vrea pe Neymar!

Neymar
Neymar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 13:54

Autorul pasei la golul lui Fred din amicalul cu România a fost recomandat de Ronaldo preşedintelui Perez, care s-ar orienta către starul lui Santos ca alternativă la Aguero.


Jose Mourinho nu mai are răbdare cu Aguero. Antrenorul portughez vrea neapărat un atacant şi şi-a mutat atenţia către Neymar. Potrivit Marca, vedeta de 19 ani a lui Santos, care a pasat decisiv la unicul gol semnat de Fred în amicalul împotriva "tricolorilor", i-a fost recomandat lui Real Madrid de Ronaldo. Fostul vîrf al "galacticilor" îl consideră urmaşul lui la echipa naţională a Braziliei şi l-a sfătuit pe preşedintele Florentino Perez să perfecteze transferul lui în această vară. "Presidente, ia-l urgent pe Neymar, este fenomenal. Are un talent imens şi dispune de o marjă mare de creştere atît ca potenţial fizic, cît şi tehnic. O să-mi calce pe urme", zice Ronnie.

"Ofertat sezonul trecut de Chelsea, care a pus pe masă 35 de milioane de euro, Neymar este curtat în continuare de londonezi, dispuşi să supraliciteze la 45 de milioane. Curios, dar exact cît clauza de reziliere stabiită de Atletico Madrid pentru Aguero!", dezvăluie cotidianul spaniol.

Real, care a vrut să-l ia prima dată în 2005, după probele date la "Valdebebas", va trebui să cîştige însă cursa cu Barcelona şi Chelsea. Catalanii l-au invitat pe el şi pe agentul lui la finala de pe Wembley, în timp ce Abramovici a discutat deja cu Santos şi aşteaptă terminarea Copei America pentru a finaliza tratativele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dblock
dblock  •  15 Iunie 2011, 06:15

Anonim nick, anonim creier. On topic, este un jucator bun..cu o viata extrasportiva moderata si cu seriozitate mare ar putea ajunge candidat serios la balonul de aur in maxim 2-3 sezoane.

snowkid11
snowkid11  •  08 Iunie 2011, 18:24

Nu e peste Ronaldo ... esti paralel cu fotbalu .. zici ca tii cu Otelu

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  08 Iunie 2011, 16:16

Cum sa fie papitoiul asta peste C.R? Unde traiesti? In pestera? Nu ai televizor? C.R a dat sezonul asta 53 de goluri, nici tot neamul lu asta la un loc nu vor putea da atatea intr-un singur sezon. Nu are ce cauta maimuta asta pe Bernabeu, e un mingicar de doua parale. Nu va face nimic in cariera sa. Brazilienii numai sunt de incredere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează