INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

AS anunță: „Mbappe a luat decizia finală” » Ce urmează pentru starul lui PSG, curtat insistent de Real Madrid

Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 10:48 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 11:44

Conducerea lui Real Madrid nu e îngrijorată în privința situației lui Kylian Mbappe (22 de ani). „Albii” sunt încrezători că fotbalistul francez nu-și va prelungi contractul cu PSG și că va semna cu ei anul viitor.

Contractul campionului mondial cu PSG expiră la finalul sezonului 2021/2022. PSG încearcă să-l convingă să semneze prelungirea, dar francezul a refuzat toate ofertele venite până acum.

Declarațiile dinspre Paris sunt optimiste, dar șansele ca Mbappe să rămână în capitala Franței mai departe de vara lui 2022 par infime.

„Clubul va face tot ce poate pentru a-l păstra. PSG îl poate convinge să stea, ar putea să se răzgândească”, a spus deunăzi Mauricio Pochettino, antrenorul de la PSG.

„Mbappe nu mai semnează cu PSG nici pentru tot aurul din lume”

Chiar și așa, conducerea lui Real Madrid rămâne calmă. Surse din club au transmis pentru Diario AS că „Mbappe a luat deja o decizie, iar banii nu contează. Nu va semna cu PSG nici pentru tot aurul din lume. A luat această decizie de mult timp și nimic nu-l va face să se răzgândească. Vrea să aibă succes la Madrid și va avea. Trebuie doar să aștepte până pe 30 iunie pentru a-și vedea visul împlinit”.

Între timp, PSG pregătește terenul pentru a-l oferta - încă o dată - pe Mbappe. Potrivit Le Parisien, vicecampioana din Ligue 1 va îmbunătăți oferta pentru fotbalistul francez, plănuind să-i propună un salariu de 50 de milioane de euro net pe sezon, mult peste ce au Lionel Messi și Neymar. Chiar și așa, șefii „blanco” au încredere că Mbappe va îmbrăca tricoul alb începând de sezonul viitor.

Kylian Mbappe: „PSG m-a făcut să mă simt ca un hoț”

La începutul lunii, Kylian Mbappe a rupt tăcerea despre transferul eșuat la Real Madrid din vara lui 2021, într-un interviu acordat fostului fotbalist francez Jerome Rothen, care moderează o emisiune la postul radio RMC.

„Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate. PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt.

Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna. În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Lumea a spus că am refuzat 6 sau 7 oferte de prelungire a contractului, că nu am mai vrut să vorbesc cu Leonardo (n.r. - directorul sportiv), asta nu este adevărat. Am spus că vreau să plec și am făcut-o suficient de devreme.

Nu mi-a plăcut faptul că au spus «Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august». Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, a spus Mbappe.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ranieri, incredibil, la 70 ani! Debutează la Watford contra lui Liverpool: „Voi antrena și în baston”

Mircea Lucescu, peste doi „galactici”! Antrenorul român, elogiat: „Cel mai bun cu care am lucrat vreodată”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
michael
michael  •  15 Octombrie 2021, 20:42

Da, o să aibă succes la Real exact așa cât a avut la PSg!! Ăsta umblă după cai verzi pe pereți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează