INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid e din nou pe pista Harry Kane, dar Tottenham a deschis licitația la un preț halucinant!

Real Madrid va trebui să plătească 350 de milioane dacă vrea să-l transfere pe Harry Kane // FOTO: Guliver/Getty Images
Real Madrid va trebui să plătească 350 de milioane dacă vrea să-l transfere pe Harry Kane // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 12:04

Real Madrid caută în mod disperat atacant și s-a interesat înainte de Crăciun de prețul lui Harry Kane, 25 de ani, atacantul lui Tottenham. Negocierile cu The Spurs se vor relua în lunile următoare. 

Tottenham și-a vândut mereu foarte scump vedetele, cu predilecție la Real. După Modrici și Bale, Madridul l-a vrut pe Eriksen, însă pretențiile londonezilor, cifrate la 250 de milioane E, au blocat orice discuție.

Acum s-a deschis pista Harry Kane, în încercarea disperată a campioanei mondiale de a aduce un atacant, și din nou The Spurs a licitat foarte sus.

„Real a întrebat înainte de Crăciun cât ar costa transferul englezului de 25 de ani și Levy a cerut 350 de milioane, mult peste cea mai scumpă achiziție, Neymar la PSG”, a anunțat AS.

„Esențial pentru proiect”

Echipa lui Solari s-ar orienta către un vârf mai tânăr, în condițiile în care celelalte variante luate în calcule au peste 30 de ani, Lewandowski (Bayern) și Cavani (PSG).

„Madridul va relua negocierile în lunile următoare și speră să obțină o reducere a prețului. Deși Tottenham își va inaugura splendidul White Hart Lane în martie și îl consideră pe Kane extrem de important pentru proiectul lui Pochettino”, a explicat cotidianul madrilen.

150.000.000 € este cota de piață a lui Harry Kane, conform transfermarkt.de, jucător crescut de Tottenham

160 de goluriși 28 de pase decisive a reușit atacantul englez în 243 de meciuri jucate pentru The Spurs

Vezi și: Alisson Becker, cel mai sigur portar din Europa! Topul în care portarul lui Liverpool n-are adversar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează