INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Mourinho, dezvăluiri despre fosta iubită a lui Adrian Mutu: „S-a culcat cu toți jucătorii de la Milan și Inter!”

Ce telenovelă la Real Madrid! Tocmai a fost publicat un material audio cu președintele Florentino Perez vorbind despre Mesut Ozil. +44   FOTO
Ce telenovelă la Real Madrid! Tocmai a fost publicat un material audio cu președintele Florentino Perez vorbind despre Mesut Ozil.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 17:56 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 20:52

Ce telenovelă la Real Madrid! Tocmai a fost publicat un material audio cu președintele Florentino Perez vorbind despre Mesut Ozil.

El Confidencial continuă să publice înregistrări audio scandaloase cu Florentino Perez, conducătorul lui Real Madrid, în care acesta defăimează figuri importante din istoria recentă a clubului blanco.

Florentino Perez: „Ozil și-a părăsit iubita după discuția cu Mourinho”

În cel mai recent episod - al 8-lea -, Perez vorbește despre Mesut Ozil, jucătorul madrilenilor din perioada 2010-2013.

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a schimbat iubita cu un model din Milano. Mourinho i-a spus că noua lui iubită s-a culcat cu toți jucătorii de la Inter și AC Milan, inclusiv cu staff-urile tehnice ale celor două formații! Cred că a părăsit-o după acea discuție cu Mourinho”, a spus Perez în 2012, conform El Confidencial.

Aida Yespica s-a iubit și cu Adrian Mutu!

Căsătorit din 2019 cu Amina Gulse, Ozil s-a despărțit de Anna Maria Lagerblom după venirea la Real Madrid (2010) și s-a cuplat cu Aida Yespica, modelul venezuelean despre care ar fi vorbit Perez, potrivit presei din Spania.

Aida Yespica (39 de ani) a ajuns cunoscută în lumea mondenă datorită relațiilor pe care le-a avut. Ea a fost împreună inclusiv cu Adrian Mutu, în 2005, pe vremea când „Briliantul” evolua la Juventus. 

+40 FOTO

Aida este vedetă TV, model și actriță. În trecut, aceasta a participat la mai multe reality show-uri și seriale în Italia. Ea s-a iubit și cu alți fotbaliști celebri, precum Christian Vieri și Matteo Ferrari, ultimul fiind tatăl copilului ei, Aron.

„L-am cunoscut pe Mesut în 2011 la Madrid, într-o discotecă. Apoi el a venit la Milano mai des, pentru a mă vedea. Ne-am distrat împreună, apoi ne-am îndepărtat. Acum el e fericit cu altcineva, și eu la fel. Nu m-am implicat deloc în cariera lui sau în alegerile pe care le-a făcut”, declara în 2013 Aida Yespica, după ce au ieșit la iveală informații despre zborurile lunare pe care le făcea Ozil spre Italia pentru a se întâlni cu ea, călătorii care-l costau peste 18.000 de euro de fiecare dată. 

Pleca în ziua liberă, revenea a doua zi dimineață, direct la antrenamentele lui Real Madrid. De aici ar fi survenit și ruptura de clubul blanco, în 2013.

+40 FOTO

Ozil, ajuns la 32 de ani, a venit la Real în 2010, după Campionatul Mondial din Africa de Sud. Mourinho a insistat pentru transferul său de la Werder Bremen.

27 de goluriși 80 de pase decisive a reușit Ozil la Real Madrid

3 trofeea câștigat Ozil cu Real: campionatul (2012), Supercupa (2012) și Cupa (2011)

Scandal fără sfârșit la Real Madrid! Înregistrări noi cu Florentino Perez: „Guti, un idiot. Figo, fiu de c***ă”
SPANIA
Scandal fără sfârșit la Real Madrid! Înregistrări noi cu Florentino Perez: „Guti, un idiot. Figo, fiu de c***ă”

Real Madrid se apără

Real Madrid a reacționat după potopul de acuzații apărute la adresa lui Florentino Perez, printr-o notă oficială publicată astăzi. Un ziarist l-a șantajat în 2011 pe un vicepreședinte al lui Real Madrid cu înregistrările audio ilegale apărute recent în presă și defăimătoare la adresa mai multor foști blancos. 

„În 2011, ziaristul Jose Antonio Abellan s-a întâlnit cu vicepreședintele Eduardo Fernández de Blas, la restaurantul Combarro, și i-a cerut 10 milioane de euro pentru a face să dispară înregistrările audio compromițătoare, făcute într-un mod ilegal" este explicația destul de succintă furnizată de clubul din capitala Spaniei.

Mesut Ozil alege cei mai buni jucători din toate timpurile:

Mai multe știri despre Florentino Perez:

Florentino Perez a distrus un alt antrenor legendar al Realului: „E cea mai mare minciună pe care am văzut-o în viața mea”

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
rocky5
rocky5  •  30 August 2021, 16:30

O ...panoramă! ;)

ovidiu1
ovidiu1  •  17 Iulie 2021, 22:18

Nu ma intereseaza.

scoby57
scoby57  •  17 Iulie 2021, 17:22

O știre sportivă demnă de burtiera "Breaking news". Nu știu cine este patronul gsp, nu știu cine e șeful redacției dar ce știu este că gsp cu pași repezi va deveni (sau deja a devenit) replica OTV.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează