INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid, în corzi: Mbappe e la un pas să semneze cu PSG, momit de cel mai mare contract din ISTORIA fotbalului

Kylian Mbappe // foto: Imago Images
Kylian Mbappe // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 13:44 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 17:03

Transferul lui Kylian Mbappe (23 de ani) la Real Madrid părea a fi o chestiune de timp, dar francezul s-ar fi răzgândit și ar urma să semneze prelungirea contractului cu PSG, potrivit mai multor jurnaliști internaționali.

Kylian Mbappe, căruia îi expiră actuala înțelegere cu PSG în luna iunie, este mai aproape decât oricând să semneze prelungirea contractului cu formația pariziană, potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, specializat în transferuri.

Mutarea lui Mbappe la Real Madrid părea certă la un moment dat, între cele două părți existând un acord verbal, dar insistența celor de la PSG din ultima vreme l-ar fi convins pe atacantul francez să revină asupra deciziei.

Dan Petrescu numește 6 fotbaliști care pleacă de la CFR Cluj și ce întăriri așteaptă: „Vreau 7-8 jucători”
CFR CLUJ
Dan Petrescu numește 6 fotbaliști care pleacă de la CFR Cluj și ce întăriri așteaptă: „Vreau 7-8 jucători”

Kylian Mbappe, aproape să semneze prelungirea contractului cu PSG

PSG l-a momit cu un pachet salarial colosal, dar acesta nu ar fi singurul motiv pentru răstunarea de situație vehiculată. „Mbappe a fost contactat de mai mulți oameni pentru a rămâne la PSG. Pe deasupra, a intervenit și familia sa, oameni decisivi și atunci când Kylian a trecut de la Monaco la PSG”, a scris Di Marzio.

Jurnalistul italian anunță că Mbappe va lua decizia finală în cel mai scurt timp. „Bătaia de joc pentru Real Madrid este din ce în ce mai probabilă. Au crezut în cuvântul jucătorului, care nu a semnat contractul”.

Di Marzio este secondat de mai mulți jurnaliști importanți. Francezul Romain Molina, colaborator pentru The Guardian, CNN și BBC, a scris că „banii vorbesc (și câștigă)”. Alături de mesaj, steagul Qatarului, statul care pompează bani în clubul din capitala Franței.

În schimb, Fabrizio Romano, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști atunci când vine vorba despre transferuri, scrie că Mbappe „a cerut puțin mai mult timp de gândire”.

PSG îi oferă lui Mbappe cel mai mare contract din istoria fotbalului

Oferta lui PSG pentru Mbappe este prezentată de Tancredi Palmeri, renumit jurnalist italian. Ar fi vorba de 60 de milioane de euro net anual, plus 120 de milioane de euro ca bonus de semnătură pentru un contract pe 5 ani.

Așadar, Mbappe ar câștiga 420 de milioane de euro în 5 ani la PSG. Cu 40% peste orice alt contract din istoria fotbalului!

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Paul Pogba s-a înțeles cu City, dar a refuzat ulterior propunerea » Ce l-a făcut pe francez să se răzgândească

Haaland a cheltuit o avere pe cadouri de lux » Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament la Borussia Dortmund și cum și-a răsfățat colegi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
francescoli1974
francescoli1974  •  21 Mai 2022, 15:53

Vini este mai tânăr,se înțelege in joc cu Benzema,are randament bun, să rămână KM7 la petroliști.

michael
michael  •  20 Mai 2022, 20:16

Muppet ăsta nu știe nici el ce vrea!! Ba la Real, ba la PSG, e un fel de ”care dă mai mult”. Oricum, Real nu prea cred că are nevoie de el, gândindu-mă la ce echipă au ei. La PSG, pentru Muppet șansele tind spre ZERO de a câștiga UCL.

francescoli1974
francescoli1974  •  20 Mai 2022, 18:12

Mai ieftin,mai tânăr și cu randament bunicel

Vezi toate comentariile (13)
Comentează