INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să-l aducă înapoi de la Liverpool pe Arbeloa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2009 00:00

Fundaşul lui Liverpool, Alvaro Arbeloa, se declară încîntat de interesul manifestat de Real Madrid pentru serviciile sale şi mărturiseşte că nu ar refuza o eventuală propunere din partea vicecampioanei din Primera Division.

Arbeloa, jucător crescut la centrul de juniori al lui Real Madrid, a părăsit Santiago Bernabeu în 2005 pentru Deportivo la Coruna, acolo unde a fost remarcat de Rafa Benitez. În ciuda faptului că nu are decît două meciuri în tricoul blanco, fundaşul spune că s-ar întoarce oricînd la Madrid.

"Sînt foarte mîndru că Realul mă vrea. Florentino Perez a dezvoltat un proiect grandios şi nu ai cum să nu vrei să joci acolo. Aş minţi dacă v-aş spune că rămîn la Liverpool. Aşa stau lucrurile în acest moment. dar luni voi şti exact unde voi începe noul sezon", a spus Arbeloa în Marca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  25 Iunie 2009, 03:51

MEA CULPA scuze...rectific...real madrid la luat pe RAUL ALBIOL de la VALCENCIA PT 15 mil nu pe ARBELOA...inca odata imi fac MEA CULPA!

 •  25 Iunie 2009, 03:47

MARCA.COM(ziarul de casa al barcelonei)scrie pe site ca l-a luat REALUL CU 15 MILIOANE!!!!!!

riise81
riise81  •  24 Iunie 2009, 22:38

buna dimineata...stirea e veche de 2 saptamani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close