INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rebelul fotbalului englez îl face praf pe Neymar: "E Kim Kardashian a fotbalului. În casa mea nici nu se pronunță numele lui. Nu e Messi sau Ronaldo"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 10:36

Joey Barton, fost jucător la Manchester City și Newcastle, afirmă: ”Neymar nu e de nivelul lui Ronaldo și Messi. În casa mea, nici nu se pronunță numele lui”.

Joey Barton, 36 de ani, a fost mereu un rebel. Revoltându-se atunci când se simțea nedreptățit și pe teren, și în afara lui. Fost jucător la Man. City, Newcastle, QPR sau Marseille, englezul e acum pe banca lui Fleetwood Town, în liga a 3-a. Primul lui job ca manager.

Într-un interviu pentru L'Équipe, britanicul l-a ironizat pe Neymar, starul lui PSG, comparându-l cu vedeta unui reality-show american. ”Fiul meu de șase ani spune că vrea să fie cel mai bun fotbalist din lume și vorbește de Ronaldo, de Messi, de Salah. Niciodată de Neymar. În casă nici nu se pronunță numele lui. E doar un fenomen publicitar, o Kim Kardashian a fotbalului”.

Barton crede că ”brazilianul nu e de nivelul lui Ronaldo sau Messi. În mod sigur, sunt și alții înaintea lui. L-am văzut și la Mondialul din Rusia. M-am convins”.
Nu-i place nici că PSG are echipament cu marca Michael Jordan: ”Băieți, sunteți serioși? Jucați baschet sau sunteți o echipă de fotbal? Mi se pare straniu. Sau eu greșesc?”. 

Vezi și: Vor să-i bage-n sperieți cu Pancu! Motivul pentru care toți fanii lui Beșiktaș vor purta măști cu Pancu la derby-ul cu Fener

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  24 Septembrie 2018, 02:36

chiar interesa opinia lui barton?..kardashian cred ca e mai cunoscuta ca ronaldo si messi la un loc in lume..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează