INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA Y MANCHESTER UTD. - EVERTON 1-0

Recordmanul Van der Sar

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Portarul lui Manchester United, Edwin van der Sar, a stabilit sîmbătă, la 1-0 cu Everton, un nou record de invincibilitate în Anglia. N-a mai primit gol de 1.122 de minute! În minutul 73 al partidei, olandezul l-a egalat pe deţinătorul vechiului record, Steve Death (Reading), care şi-a menţinut poarta neperforată între martie şi august 1979. "E fantastic. Nu-mi vine să cred cînd deschid ziarele şi citesc că Edwin n-a mai fost învins tocmai din noiembrie, dintr-un meci cu Arsenal", a mărturisit managerul lui United, Sir Alex Ferguson. Atunci, pe 8 noiembrie, l-a învins fracezul Nasri, care i-a dat două goluri într-un meci cîştigat de "tunari" cu 2-1. (Aurelian Botezatu)

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (4)
 •  02 Februarie 2009, 09:48

un adevarat portar...shi la c varsta reuseste acest lucru..dar nu intzeleg un lucru...despre aparare dc nu sa scris nimic?..k fara aparare nu krd k reusea sa doboare acest record..sincer nu prea am vazut meciurile lui man U dar in ultimul cel de akm 2 zile nu prea avut c sa apere...orikm este unul dintre ceim ai buni portari din lume dak nu cel m ai bun..

 •  02 Februarie 2009, 09:46

Bravo!!! E cel mai bun portar de la Schemeihel incoace.

 •  02 Februarie 2009, 02:30

meserias baiatul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează