INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL FAISALY

Rednic jubilează după ce i-a "furat" jucătorul lui FCSB: "Chiar mă bucur!" + Ironii pentru Gnohere: "De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 14:09

Mircea Rednic (56 de ani) l-a transferat pe Ante Puljici la echipa pe care o pregătește în Arabia Saudită, Al Faisaly, deși fundașul era dorit insistent și de FCSB.

"N-am avut nicio problemă că n-ar veni. Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Nu uită că l-am ajutat în momentele grele. El era după o accidentare foarte grea, la ligamentele de la genunchi, şi nu prea juca în Belgia. Aşa că l-am luat la Dinamo.

Pot spune că i l-am furat Stelei. Chiar mă bucur acum, că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-avem nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine", a declarat Rednic.

Antrenorul l-a ironizat apoi pe Gnohere: "«Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe".

Citește și: Rednic a deturnat marele transfer ex-dinamovist al lui FCSB! Becali: "Trebuia să vină la mine acasă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  11 August 2018, 21:15
Postat de ares2024 pe 11 August 2018, 19:34

E perfect adevarat d-le Bobe,numai ca va mai trebuie si antrenor ca sa reusiti sa jucati si ceva fotbal, nu numai sa luati cate 5 de la echipe" mari "asa cum voi considerati ca-ti fi situati prin Europa .......

unii doar viseaza, de ani de zile, sa joace cu echipe de-alea

ares2024
ares2024  •  11 August 2018, 19:34
Postat de Bobe Marius pe 11 August 2018, 15:11

Sa-i spuna cineva strambului ca Steaua a jucat în primăvara europeană, ceea ce el n-a prins niciodată, a bătut Lazio si Gnohere a marcat 2 goluri! Steaua nu a luat campionatul de 3 ani dar,spre deosebire de alte echipe, a jucat în grupe si in primavara europeană!

E perfect adevarat d-le Bobe,numai ca va mai trebuie si antrenor ca sa reusiti sa jucati si ceva fotbal, nu numai sa luati cate 5 de la echipe" mari "asa cum voi considerati ca-ti fi situati prin Europa .......

trianon19
trianon19  •  11 August 2018, 16:38
Postat de iulihenry14 pe 11 August 2018, 16:35

Sa ii spuna cineva lui Bobe Marius ca Lazio in tur a jucat cu echipa a 16-a si Gnohere a avut noroc ca au gresit fundasii si a ajuns mingea la el ca pana atunci nu facuse nimic. Si ca la golul din Italia a fost un hent cat casa. Si ca Lazio s-a oprit din fotbal prin minutul 60 ca nu mai aveau chef sa isi bata joc de Junior Morais si restul all-starurilor. In rest am auzit ca asa arata atacantul modern in 2018: 100 de kile si fara suflu dupa 60 de minute

Bietul Azorel...din adancurile play-out-ului romanesc el isi da cu parerea despre echipa lui Lazio :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează