INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Refuzată de Pato, PSG se orientează spre Tevez

Pînă la lămurirea viitorului său, Tevez stă în vacanță în Argentina
Pînă la lămurirea viitorului său, Tevez stă în vacanță în Argentina

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 10:43

Soluţie surprinzătoare în cele mai mediatizate negocieri din ultimele zile. Refuzată de Alexandre Pato, deşi se înţelesese pentru acest transfer cu AC Milan, PSG se concentrează acum pe achiziţionarea lui Carlos Tevez. Culmea, exact cel ce ar fi urmat să-i ia locul brazilianului în tricoul ”rossonero”.

30 de milioane de euro ar da patronii arabi ai clubului francez pe atacantul argentinian. Cum vrea să scape definitiv de acesta, intrat în conflict şi cu managerul Mancini, şi cu unii dintre şefi, Manchester City ar semna imediat actele. Singura problemă ar pune-o tot cel vizat. Dacă la Milan s-ar fi dus cu ochii închişi, Tevez nun este chiar dispus să se mute în Hexagon, într-un campionat considerat nu prea atractiv. Oferta salarială, parizienii fiind pregătiţi să fie mai mult decît darnici, ar putea schimba situaţia.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
aleosa
aleosa  •  14 Ianuarie 2012, 13:01

e de rau. tip conflictual, Carlitos. si Parisul e plin de locuri de pierzanie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează