INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Revoltă contra lui Bielsa » Din cauza lui, s-a rupt cea mai scumpă achiziție a verii!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2018 11:05

Fanii lui Leeds l-au atacat pe managerul Marcelo Bielsa pentru că l-a trimis pe Patrick Bamford, atacantul cumpărat cu 8 milioane de euro, să joace la echipa U23, unde s-a accidentat grav și va lipsi 4 luni.

Luna de miere a lui Marcelo Bielsa în Anglia s-a terminat. Deși Leeds e lider neînvins în Championship după 6 etape, cu 4 succese și două remize, fanii tot au găsit un motiv de nemulțumire.

Ba mai mult, îl contestă dur pe managerul argentinian, imputându-i accidentarea celui mai valoros jucător. El Loco este criticat pentru că l-a trimis pe Patrick Bamford să joace la echipa U23, pentru a avea mai multe minute în picioare, și s-a rupt!

Parc restrâns de atacanți

Talentatul atacant de 25 de ani s-a accidentat grav la genunchi în meciul cu Bristol (5-0), în care a și deschis scorul, și va sta pe bară 4 luni. Leeds plătise 8 milioane de euro pentru vârful crescut de Chelsea și ajuns la Middlesbrough, cea mai scumpă achiziție a verii. Și acum nu se mai poate folosi de ea.

Reacția suporterilor echipei din Yorkshire este accentuată și de faptul că lotul era oricum restrâns în ofensivă. El Loco trebuie să caute rapid o soluție tactică să-i împace pe furioși și să redevină idolul galeriei, care îi și dedicase un cântec. 

223 de minute și un gol are Patrick Bamford în 7 meciuri jucate pentru Leeds în Championship și Cupa Ligii în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cata15
cata15  •  13 Septembrie 2018, 13:33
Postat de 7martie2018 pe 13 Septembrie 2018, 12:20

Pe lângă asta, ia uite: "Talentatul atacant de 25 de ani" - care juca pt U23. :))))) GSPeste mă, GSPeste..

ai voie cu 2 jucatori mai mari de 23 de ani.

fibra
fibra  •  13 Septembrie 2018, 13:27

Astora de la Leeds l-i s-a urat cu binele.S-au obisnuit cu mijlocul clasamentului, i-a luat ameteala locului intai si il ataca pe Bielsa.Ciudata aceasta fiinta numita om,daca e rau de ce e rau,daca e bine de ce e bine.

7martie2018
7martie2018  •  13 Septembrie 2018, 12:20
Postat de unico_biancorossi pe 13 Septembrie 2018, 12:04

Bamford, Bamberg ? Decide, mediocrule.) Pe bune, fa ceva util, trebuie sa stii sa faci ceva, nu vezi un mare O ?..)) ***, in Denmark-Groeelaand, n-ar strica sa faci ceva util, cat mai departe de mediul nociv in care esti acum.))

Pe lângă asta, ia uite: "Talentatul atacant de 25 de ani" - care juca pt U23. :))))) GSPeste mă, GSPeste..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează