INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho, aproape de revenirea în Premier League » Ar putea antrena din nou în Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 13:59

Tottenham, finalista ultimei ediții a Ligii Campionilor, e în criză şi Times anunţă mişcări masive în iarnă, când Eriksen, Dier, Aurier, Davies şi Wanyama vor fi transferaţi, iar postul lui Pochettino e ameninţat serios de Mourinho. 

Tottenham e în vrie la numai patru luni după ce s-a luptat cu Liverpool pentru Ligă. Londonezii au legat două eşecuri dureroase, 2-7 cu Bayern şi 0-3 cu Brighton, şi tabloidele anunţă o revoluţie în ianuarie.

 Times scrie că The Spurs doresc să scape de cel puţin cinci jucători, cu danezul Eriksen în frunte, alături de Dier, Aurier, Davies şi Wanyama. Acestea sunt numele trecute deja de Mauricio Pochettino pe lista plecărilor de la iarnă. 

Real l-a ratat în vară 

Eriksen a refuzat toate ofertele de a prelungi contractul scadent la sfârşitul acestui sezon şi acum Tottenham încearcă să nu-l piardă gratis, după ce a cerut 100 de milioane de euro lui Real pentru a-l ceda, dar mutarea a eşuat şi-n vară. 

Nu doar madrilenii l-au curtat, existând în continuare un interes din partea lui Juventus, ce s-a specializat în a reuşi lovituri la „parametru zero”, şi a Barcelonei, mereu în căutarea unui mijlocaş de top. 

Mourinho stă la pândă 

Nici postul managerului nu e deloc sigur, iar atitudinea distantă a lui Pochettino la ultimele jocuri a alimentat teoria posibilei despărţiri. Daily Mail a scris despre varianta ca argentinianul să fie înlocuit de Jose Mourinho. 

Liber de angajament din decembrie, când l-a destituit Manchester United, portughezul pândeşte la cotitură, refuzând oferte de la Benfica şi Guangzou Evergrande: „Trebuie să am răbdare, aştept să vină oportunitatea potrivită, iar aceea înseamnă una de aceeaşi mărime şi de acelaşi nivel ca standardele mele de antrenor”.  

VEZI ȘI: 

Gerard Pique, dezvăluiri incredibile: „Mănânc jumătate de borcan de Nutella pe zi” + Atac la rivali: „Ştiu că-i enervez şi le-o trag cu cât joc mai bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează