INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Ribery, acuzat că are datorii de 6 milioane de euro la fostul impresar

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2008 00:00

Fostul agent al internaţionalului francez Franck Ribery a depus un memoriu împotriva mijlocaşului lui Bayern Munchen, care i-ar datora un comision în valoare de 6 milioane de euro în urma transferului său de la Olympique Marseille la gruparea germană, informează AFP.

"Ribery îmi este dator cu 6 milioane de euro", a afirmat Bruno Heiderscheid, care susţine că a fost amicul jucătorului francez înainte ca acesta din urmă să semneze cu o altă firmă de impresariat. "Înainte eram prieteni şi petreceam vacanţele împreună, dar din cauza soţiei sale, care îl domină, Franck a rupt înţelegerea cu mine", a afirmat impresarul luxemburghez.

Potrivit plângerii făcute de Heiderscheid, care a negociat în vara lui 2007 transferul lui Ribery de la Marseille la Bayern, fotbalistul a decis să întrerupă unilateral contractul cu agentul său cu două săptămâni înaintea finalizării tranzacţiei.

Fostul impresar al internaţionalului francez a pierdut deja un prim proces pe care l-a intentat împotriva mijlocaşului, în aprilie 2008, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Franck Ribery a fost cumpărat în luna iunie a anului trecut de Bayern Munchen de la Olympique Marseille pentru aproximativ 25 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump transfer din istoria grupării muncheneze.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  27 Decembrie 2008, 16:47

bai fratilor.. de ce scrieti baliverne? e veche si neconforma cu ralitatea. in baza regulamentului, agentul nici nu are cum sa ceara mai mult de 10% din suma de transfer. dar el vroia procent din prima de instalare.

 •  27 Decembrie 2008, 16:38

bai baieti...cazul s-a judecat de vreo 3 luni deja. S-a dat sentinta definitiva, Ribery a avut castig de cauza. Ce pana mea e cu stirea asta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează