INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Ribery se desparte de Bayern München » Cu ce echipă va semna francezul în această vară

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 18 mai 2017 15:53

Franck Ribery, 34 de ani, este la un pas de revenirea în Turcia, fiind în atenția celor de la Trabzonspor, anunță publicația turcă Aksam.

Fostul internațional francez a discutat deja cu președintele lui Trabzon, Muharrem Usta, dându-și acordul pentru o mutare în Superliga Turcă. Deși mai are contract cu Bayern până în iunie anul viitor, Ribery este dispus să părăsească gruparea din München, care ar încasa circa 5.000.000 € din transferul acestuia.

Bavarezii au cerut inițial 8 milioane în schimbul francezului, însă au scăzut prețul după negocierile cu ocupanta locului 5 în Turcia. Conform presei turce, mijlocașul de bandă poreclit "Scarface" ar urma să câștige 3.000.000 € anual, plus alte bonusuri de performanță. Ribery a mai evoluat în Turcia în sezonul 2004-05, bifând un gol în 17 meciuri și câștigând Cupa Turciei cu Galatasaray, sub comanda lui Gheorghe Hagi.

4 goluri  în 31 de meciuri a reușit Franck Ribery în acest sezon în toate competițiile

7 echipe a bifat "Scarface" în carieră: Boulogne, Ales, Brest, Metz, Galatasaray, Marseille și Bayern

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close