INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ricardo Quaresma a fost împrumutat de Inter la Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Internaţionalul portughez al lui Internazionale Milano, Ricardo Quaresma, va evolua în următoarele patru luni sub formă de împrumut la Chelsea Londra, deşi a fost foarte aproape de un transfer la Tottenham Hotspur, la schimb cu mijlocaşul Jermaine Jenas, informează Daily Mail.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a fost convins să accepte oferta vicecampioanei din Premier League de către fostul selecţioner al Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, actualmente managerul lui Chelsea.

Publicaţiile sportive din Anglia au scris în ultimele zile că reprezentanţii lui Tottenham şi cei ai lui Inter au ajuns la un acord în urma căruia Quaresma ar fi ajuns pe White Hart Lane la schimb cu internaţionalul englez Jermaine Jenas.

"Nu am lucrat niciodată cu el, dar este un jucător pe care l-am urmărit încă de pe vremea când evolua la Newcastle. Jenas îmi place mult ca fotbalist", a declarat tehnicianul nerazzurrilor, Jose Mourinho, care a adăugat: "Ricardo a fost un jucător pe care l-am dorit aici, la Milano. Din păcate nu a reuşit să treacă peste criticile care i-au fost aduse".

Quaresma este prima achiziţie sonoră a lui Chelsea în perioada de transferuri din iarnă. Acesta a fost cumpărat de Inter la începutul sezonului de la FC Porto pentru aproximativ 18 milioane de euro. Mijlocaşul lusitan nu s-a adaptat la gruparea milaneză şi a fost utilizat destul de puţin de Mourinho.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  04 Februarie 2009, 18:55

Quaresma e om d baza la port ;) poate al doilea dopa ronaldo......si la chelsea nare egal pe post.......totu depinde d el.......e cam neastanparat;) doar e LATIN...asta e......are 25...de ani.....anyway exterior minuNE :X:X:X face treaba ;)

 •  02 Februarie 2009, 23:53

Qaresma va fi viitorul Crespo! Adica ba la inter ba la cheslsea ba la mila ba la chelsea ba la inter!!! pacat de el..!!! mai bine mergea la roma sau fiorentina sau lyon decat la chelsea

 •  02 Februarie 2009, 22:58

Nu trebuia sa-l lase la chelsea..o sa se plafoneze si oricum Chelsea e in cadere libera ..pacat de el

Vezi toate comentariile (7)
Comentează