INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON

Richarlison, mesaj tranșant pentru o legendă de la Liverpool: „Spală-ți gura înainte să vorbești despre mine și Everton!”

Richarlison
Foto: Imago
Richarlison Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 13:51 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 14:18

Richarlison (25 de ani), golgheterul celor de la Everton, a avut un răspuns foarte dur pentru Jamie Carragher (44 de ani), legendă a lui Liverpool și actualmente expert pentru Sky Sports.

Everton a reușit să revină fabulos în fața celor de la Crystal Palace, deși a fost condusă, 0-2, la pauză. Oamenii lui Frank Lampard au revenit în actul secund, au câștigat cu 3-2 și s-au salvat de la retrogradare.

Richarlison a înscris golul de 2-2, fiind din nou esențial pentru Everton. La finalul meciului, brazilianul i-a transmis un mesaj dur lui Carragher, cel care l-a criticat în ultima perioadă pentru faptul că simulează și nu joacă la adevărata sa capacitate.

Dan Petrescu numește 6 fotbaliști care pleacă de la CFR Cluj și ce întăriri așteaptă: „Vreau 7-8 jucători”
CFR CLUJ
Dan Petrescu numește 6 fotbaliști care pleacă de la CFR Cluj și ce întăriri așteaptă: „Vreau 7-8 jucători”

Richarlison, atac frontal la Jamie Carragher

„Carra, spală-ți gura înainte să vorbești despre mine sau despre Everton. Nu te respect!", a scris Richarlison, pe Twitter, după victoria împotriva lui Crystal Palace.

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, expertul Sky Sports venind repede cu replica: „Chiar îmi place asta. Dacă exista Twitter pe vremea când eram eu fotbalist, sunt sigur că și eu m-aș fi certat cu experții televiziunilor destul de des", a fost reacția lui Jamie Carragher.

Everton a învins-o pe Crystal Palace și rămâne în Premier League!

Partida a început dezastruos pentru „caramele”: golurile lui Mateta (minutul 21) și Jordan Ayew (36) au făcut ca londonezii să fie în avantaj la pauză, 2-0. 

A urmat o parte secundă de vis pentru gazde. Golurile lui Michael Keane (minutul 54), Richarlison (75) și Calvert-Lewin (85) le-au adus celor de la Everton o victorie la un moment dat nesperată.

Cu cele 3 puncte obținute, Everton a ajuns la un total de 39, patru deasupra celor de la Burnley și Leeds. Una dintre aceste două echipe va fi ultima picată în Championship, după Norwich și Watford. 

Salvarea de la retrogradare a adus descătușarea pe Goodison Park. Fanii au pătruns pe gazon și i-au luat „pe sus” pe jucători, încercând să obțină câte un selfie. În inferioritate numerică, forțele de ordine au fost copleșite.

Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
+7 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Haaland a cheltuit o avere pe cadouri de lux » Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament la Borussia Dortmund și cum și-a răsfățat colegi

Paul Pogba s-a înțeles cu City, dar a refuzat ulterior propunerea » Ce l-a făcut pe francez să se răzgândească

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  21 Mai 2022, 00:36
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 20 Mai 2022, 23:57

Everton > Liverpool

La numarul de proști din lot poate, oricum asta e cel mai penibil jucator de origine braziliană.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  20 Mai 2022, 23:57

Everton > Liverpool

brujo
brujo  •  20 Mai 2022, 18:50

Small club, small minded players. Pacaliciul asta brazilian e atat de varza, nici macar de sarmale nu e bun. :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close